Ο Γιάννης Σαββιδάκης στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2018 18:00 Ο Γιάννης Σαββιδάκης στη «Χώρα»

Το Live του Γιάννη Σαββιδάκη που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 9:30' το βράδυ, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα» - Μαζί του ο μουσικός Γιάννης Σακκέτος.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι πλέον γνωστό πως δεν εντάσσεται σε στερεότυπες καταστάσεις, δεν αναζητά λύσεις ασφαλείας και γι’ αυτό συνεχώς ψάχνει νέους τρόπους καλλιτεχνικής έκφρασης και όχι μόνο. Είναι γνωστός για δύο πράγματα. Για τα αυθεντικά, μελωδικά και δυναμικά του τραγούδια και για το αυθεντικό – ανατρεπτικό του χιούμορ.

 Έτσι αποφάσισε και φέτος, με οδηγό την εξωστρέφειά του, να ταξιδέψει το ταλέντο του σε μια αυθεντική παράσταση με τις μεγάλες του επιτυχίες και με τραγούδια που του σημαδεύουν τη ζωή. Τραγούδια ελληνικά και αγαπημένα αγγλικά και ιταλικά  που συνυπάρχουν τόσο αρμονικά κάτω από τις δικές του πρωτότυπες ερμηνείες, αφού, όπως λέει και ο ίδιος «είναι παιδιά της ίδιας μάνας, της Μουσικής» .

Το χιούμορ βέβαια δε λείπει από τις παραστάσεις του – αντιθέτως – λόγω του επικοινωνιακού χαρακτήρα του Γιάννη Σαββιδάκη, υπάρχει άφθονο κι έτσι ο καλλιτέχνης κρατάει το κοινό του καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

Μαζί του ο μουσικός Γιάννης Σακκέτος

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Πόρτα: γενική είσοδος 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία - πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 - 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής, τηλ.2231043333)

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Γιάννης Σαββιδάκης live
Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018
Ώρα έναρξης 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
 
e-mail: info@xwra.gr
www.xwra.gr

Το 12ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση