Με κλόουν NIKOLA, χορούς, τραγούδια και εντυπωσιακά παιχνίδια η Αποκριάτικη εκδήλωση των 14ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 11:09 Με κλόουν NIKOLA, χορούς, τραγούδια και εντυπωσιακά παιχνίδια η  Αποκριάτικη εκδήλωση των 14ου και 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας

 Μια εξαιρετικά επιτυχημένη Αποκριάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8/3/19 από τα 14ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία Λαμίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

   Ο γνωστός κλόουν NIKOLA βρέθηκε από το πρωί στον χώρο του σχολείου και κατάφερε με τα αστεία και τα ξεχωριστά του παιχνίδια να σκορπίσει κέφι, χαρά και ζωντάνια σε όλους τους παραβρισκόμενους. Οι μικροί μας φίλοι αφού έπαιξαν αρκετή ώρα μαζί του και συμμετείχαν στις δράσεις του , συνέχισαν να διασκεδάζουν και να ξεφαντώνουν σε αποκριάτικους ρυθμούς ακολουθώντας ένα κεφάτο μουσικό-χορευτικό πρόγραμμα.

Στο τέλος της εκδήλωσης μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 14ου Δημοτικού Σχολείου μοίρασαν γλυκίσματα στους μαθητές και των δυο σχολείων καθώς και στο διδακτικό προσωπικό και τους ευχήθηκαν «Καλές Απόκριες».

    Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας επέλεξε φέτος να συνδιοργανώσει και να συνδράμει στην αποκριάτικη γιορτή του Σχολείου, ώστε να δώσει την δυνατότητα σε όλους τους μαθητές που φοιτούν στα 14ο & 20ο  Δημοτικά σχολεία να χαρούν και να διασκεδάσουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας ευχαριστούν θερμά τους Δ/ντες των Σχολείων κ. Κύρκο Νικόλαο & κ. Σίμου Αικατερίνη και όλο το διδακτικό προσωπικό για την συνεργασία τους καθώς και τον κ. Νίκο Σπανό που συνέβαλλε στην επιτυχία της εκδήλωσης μέσα από μια εξαιρετική παράσταση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση