Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χόρεψε όλη η πόλη στους ρυθμούς «Χορέψετε Χορέψετε» του Ομίλου «Χορόπολις»!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 10:54 Χόρεψε όλη η πόλη στους ρυθμούς «Χορέψετε Χορέψετε» του Ομίλου «Χορόπολις»!

Στους Ρυθμούς του «Χορέψετε Χορέψετε» χόρεψε η πόλη μας το Σάββατο 6/4/19 με τον Όμιλο «Χορόπολις» στο "Κτήμα Πασιάκου"!

Το 5ο «Χορέψετε Χορέψετε» ανήκει στην ιστορία πια. Το Σάββατο 6 Απριλίου στήθηκε ένα ιδιαίτερο παραδοσιακό γλέντι με ένα γαλαξία από κορυφαίους δεξιοτέχνες μουσικούς και τραγουδιστές. Η ανταπόκριση των φίλων του Ομίλου, της παράδοσης και του γλεντιού που πλημμύρισαν το "Κτήμα Πασιάκο" ήταν εντυπωσιακή.

Η βραδιά ξεκίνησε με τις χορευτικές ομάδες του Ομίλου που υποδέχτηκαν τους παρευρισκόμενους με ένα σύντομο μουσικοχορευτικό ταξίδι στις μικρές πατρίδες των Ελλήνων. Κλαρίνα, βιολιά, λύρες, γκάιντες και γλυκύτατες φωνές  απογείωσαν το γλέντι μέχρι το γλυκοχάραμα.

Ο δάσκαλος, το Δ.Σ., το εικαστικό εργαστήρι, οι χορευτικές ομάδες και όλα τα μέλη του ομίλου "Χορόπολις"  που καταθέσαμε το μεράκι μας και την αγάπη μας γι αυτό που διοργανώσαμε, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που αγκαλιάσατε την πρότασή μας και τη στηρίξατε με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τους δωροθέτες για την τόσο σημαντική υποστήριξή τους, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής, τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το δυναμικό, παραδοσιακό γλέντι μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου κλείνοντας με τα λόγια του προέδρου του Ομίλου… “Είναι χρέος μας να προβάλουμε τον ανεκτίμητο θησαυρό της παράδοσης, προτείνοντας το ήθος και το δυναμισμό που ξεπροβάλει μέσα από την αγνή, αυθεντική και αφκιασίδωτη αρχοντιά της, κάνοντάς την εφόδιο για κάθε άνθρωπο”