Στάνκογλου, Σκαφιδά και Παπαϊωάννου πρωταγωνιστούν στην ταινία του Κων/νου Κακαρούντα «15:16»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 22:21 Στάνκογλου, Σκαφιδά και Παπαϊωάννου πρωταγωνιστούν στην ταινία του Κων/νου Κακαρούντα «15:16»

Μια πρωτοποριακή ταινία μικρού μήκους με πλούσια εφέ που θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην περιοχή μας…

Στα Λουτρά Υπάτης ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας μικρού μήκους της Dahouse Productions και του δημιουργού της Κωνσταντίνου Κακαρούντα, με την υποστήριξη του Film Office της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και πολλών επαγγελματιών της περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος Κακαρούντας υπογράφει την σκηνοθεσία και υπόσχεται μια πρωτοποριακή δημιουργία για τα ελληνικά δεδομένα, που θα συνθέτει το 3d animation με την πραγματικότητα, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους πολύ γνωστούς και αγαπητούς Γιάννη Στάνκογλου και Γιούλικα Σκαφιδά (που ξανανταμώνουν στα πλατό μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Νησί»), αλλά και τον «δικό μας» Γιάννη Παπαϊωάννου.

Η ταινία έχει τίτλο «15:16» και περιγράφει ένα νεαρό ζευγάρι που βιώνει την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών, το οποίο μπροστά στο αδιέξοδο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, αποφασίζει να κάνει μια ληστεία σε ένα βαν. Τα πράγματα δεν πάνε όμως όπως τα φανταζόταν.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι συντελεστές της ταινίας στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση