Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι με τον Toni Sfino στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 17:05 Το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι με τον Toni Sfino στη «Χώρα»

Τσικάκια και Playboys ετοιμαστείτε!  Για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Οίτης, ο Tonis Sfinos και οι Playmates του, έρχονται να μας αναστατώσουν, να μας ξεσηκώσουν, να μας φτιάξουν τη διάθεσή σε ένα Summer Party χωρίς προηγούμενο!

Τετάρτη 24 Ιουλίου… το απόλυτο Καλοκαιρινό πάρτυ με τον Toni Sfino… στη "Χώρα"

Ο ζωντανός θρύλος που περπάτησε στο φεγγάρι της παγκόσμιας showbiz είναι πια κοντά μας και η τιμή μας τεράστια να τον υποδεχτούμε, το δέος ανυπέρβλητο, η συγκίνηση τρομακτική…. το ρίγος διαπεραστικό όπως το φλογερό βλέμμα του…. TΟΝΙS SFINOS….

Ο καταρράκτης της έντασης έρχεται κοντά μας…

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας των 60’ς και 70’ς αλλά ο Tonis Sfinos παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση. Επέστρεψε και φέτος με την διασκευασμένη επιτυχία του Λάκη Τζορντανέλλι το κορίτσι του φίλου μου.

Ο Τόνις όπως έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως international showman, φέρνει κοντά σας μια παραγωγή που θα σας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βάζοντας τα χίππικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90 μπορεί πλέον να σου εγγυηθεί «Aξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες. » Kai όπως λέει και ο ίδιος:

 «Είστε μάγκες ρέι?»

Tonis Sfinos & The Playmates

Facebook: Tonis Sfinos
Instagram: Tonis Sfinos
Youtube: Tonis Sfinos

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 13ου  Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Tonis Sfinos
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019
Ώρα έναρξης 21.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr