Η Μιρέλα Πάχου με τη μπάντα της σε μία μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019 09:00 Η Μιρέλα Πάχου με τη μπάντα της σε μία μοναδική συναυλία στη «Χώρα»

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στα πλαίσια του 13ου Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης.

Η Μιρέλα Πάχου παίρνει το ακορντεόν της και ξεκινάει μαζί με τη μπάντα της ένα μεγάλο "πάρτι" σε σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά από ένα δυνατό χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, είναι έτοιμη να μας παρασύρει σε ένα ατέλειωτο ξεφάντωμα, μέσα από το φρέσκο και νεανικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει: επιτυχίες από τους δύο προσωπικούς της δίσκους, "Μιρέλα" και "Λίγο χρώμα", αλλά και ιδιαίτερες διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών με τους οποίους είχε τη χαρά να συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής της πορείας.

Η Μιρέλα έρχεται με τη δική της μουσική σφραγίδα αλλά και μία ανανεωτική διάθεση, έχοντας βάλει στόχο να μας κάνει να χορεύουμε ασταμάτητα!

Σ᾽αυτό το πάρτι είστε όλοι καλεσμένοι!

Μαζί της:
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα

Η Μιρέλα Πάχου γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Το 2010 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σήμερα είναι υποψήφια διδάκτορας στον Τομέα Δημοσίου Δικαίου του ίδιου Τμήματος.

Έχει πτυχίο πιάνου από το Ωδείο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου με βαθμό Άριστα και έχει παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν από τον Ηρακλή Βαβάτσικα.

Έχει συνεργαστεί με τους: Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλη, Διονύση Σαββόπουλο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Γιάννη Κούτρα και έχει συμμετοχές σε δισκογραφικές δουλειές των Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νότη Μαυρουδή και Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Μιρέλα Πάχου, τη χρονιά που πέρασε συμμετείχε ως σολίστ ακορντεόν στη μεγάλη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Καλλιμάρμαρο («Οι Άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο), με συμμετοχές των Adamo, Carotone, Cristophe κ.α, στο αφιέρωμα του Διονύση Σαββόπουλου «Μάνος Χατζιδάκις τώρα» στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο «Μουσικό Εσπερινό» του Νότη Μαυρουδή και στην εκδήλωση «12 heures pour la Grèce» στις Βρυξέλλες.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 10€
Πόρτα: 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Μιρέλα Πάχου
Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019
Ώρα έναρξης 21.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση