Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρασκευή: Μουσική βραδιά με τον Χρήστο Αλεξιά και την Κωνσταντίνα Δημητρίου στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 07:00 Παρασκευή: Μουσική βραδιά με τον Χρήστο Αλεξιά και την Κωνσταντίνα Δημητρίου στη «Χώρα»

Ο Χρήστος Αλεξιάς και η Κωνσταντίνα Δημητρίου θα μας ταξιδέψουν με μια πλούσια συναυλία - αφιέρωμα, την Παρασκευή 9 Αυγούστου στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης.

Σε μια πλούσια συναυλία - αφιέρωμα στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι θα ακούσουμε κομμάτια από τον τελευταίο προσωπικό δίσκο του Χρήστου Αλεξιά, «Στης γης τα μονοπάτια», και τραγούδια από αγαπημένους ερμηνευτές και συνθέτες.  Μάλαμας, Χαρούλης, Μητροπάνος, Καζαντζίδης, Διονυσίου, Βάνου, Παπάζογλου, Μαρινέλα, Χαλκιάς, Μοσχολιού, Κανά, Αλεξίου, Κουμιώτη και άλλοι πολλοί αφού στην ουσία θα «συναντήσουμε» όλα τα σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει γιατί μαζί τους κλάψαμε, γελάσαμε, πονέσαμε, ερωτευτήκαμε… ζήσαμε!

Λίγες μέρες πριν την πανσέληνο του Αυγούστου, θα κάνουμε καντάδα στο φεγγάρι τραγουδώντας του, «Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες» ενώ θα υμνήσουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με τον ατμοσφαιρικό «Αύγουστο» και το «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί». Τα «Μαλαματένια λόγια», «Τα μεταξωτά», η «Ρόζα», το «Χίλιες βραδιές» είναι λίγα μόνο από τα «διαμάντια» της ελληνικής μουσικής που θα ακουστούν.

Ο Χρήστος Αλεξιάς και η Κωνσταντίνα Δημητρίου θα μας κάνουν να νοσταλγήσουμε με το αφιέρωμά τους στα ντουέτα που άφησαν εποχή και θα τραγουδήσουμε μαζί τους τραγούδια που όλοι έχουμε αφιερώσει στο ταίρι μας ή στους κρυφούς και ανεκπλήρωτους έρωτές μας… όπως το σπαρακτικό «Κράτησέ με για πάντα κοντά σου» ή το παιχνιδιάρικο «Ροζ» και φυσικά πολλά ακόμα αξέχαστα ντουέτα.

Συντελεστές:
Χρήστος Αλεξιάς: μπουζούκι, τραγούδι
Κωνσταντίνα Δημητρίου: τραγούδι
Ηλίας Ράμμος: Ακουστική, ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ράμμος: Ντραμς, κρουστά
Αντώνης Πελεκάνης: Μπάσο

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 5 €

Πληροφορίες - κρατήσεις θέσεων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, Τηλ. 2231051075)
Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά καθημερινά 09.00 - 21.00 & Σάββατο 10.00 - 14.00, τηλ. 2231043333)

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 13ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Χρήστος Αλεξιάς & Κωνσταντίνα Δημητρίου
Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019
Ώρα έναρξης 21.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr