Το συγκρότημα «Μικρές Περιπλανήσεις» Live στη σκηνή της «Χώρας»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 17:06 Το συγκρότημα «Μικρές Περιπλανήσεις» Live στη σκηνή της «Χώρας»!

Στα πλαίσια του Χειμερινού Φεστιβάλ Οίτης.

Από το 1985 ξεκινάει την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι η "παρέα" από την Κω. Από τα ταβερνάκια και τις συναντήσεις σε σπίτια,… στη δισκογραφία και τις συναυλίες σε χώρους όπως οι «Γραμμές», το «Μετρό», η «Σφεντόνα», η «Αίγλη» ,το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» κ.α. .

Κι όλα αυτά "εξ’ αιτίας" του Νίκου Παπάζογλου ο οποίος ήταν και ο παραγωγός σε όλους τους «ζωντανά» ηχογραφημένους δίσκους των Μικρών Περιπλανήσεων. Ακόμα και η ηχογράφηση του τελευταίου, «χρονικά», έγινε στο σπίτι του Παπάζογλου στη Νίσυρο, στο studio… «Νησιώτικο» όπως συνήθιζε να το αποκαλεί.

Οι Μικρές Περιπλανήσεις ήταν το αποτέλεσμα της συνεύρεσης στο νησί της Κω έξι νέων ανθρώπων με δημιουργικές ανησυχίες που έγιναν και παραμένουν ακόμη παρέα: ο Νίκος Αρμπιλιάς, ο Χρήστος Γαμβρέλλης, η Σταυρούλα Παπαηλία, ο Λεωνίδας Κουλίτσης, η Ελένη Κολετζάκη και ο Μάνθος Αρμπελιάς. Από το 1998 στην παρέα προστέθηκε και ο Γιάννης Παπαστεργίου και δεν είναι ο μόνος….Ο Στέργιος Πολύζος, ο Γιώργος Χαρτοφίλης, η Ελευθερία Πρωτόγερου, ο Γιώργος Χάκας, ο Μάριος Λεοντίδης, ο Νίκος Χουλιαράς….. καταθέτουν με στίχους την ψυχή τους και μπολιάζουν με τη σκέψη τους την παρέα.

Οι «Μικρές Περιπλανήσεις» μεγαλώνουν…

Δισκογραφία:

"Μικρές Περιπλανήσεις" 1992
"Άγονη Γραμμή" 1994
"Ημέρες Απραξίας" 1996
"Κλέφτες του Χρόνου" 2000
"Με οδηγό μου ένα παιδί" 2006
"Άστρα που ψιχαλίζουν φως" 2013

Στη «Χώρα», θα ακουστούν τραγούδια από τους έξι δίσκους του συγκροτήματος καθώς και «ανέκδοτα» από τους : Νίκο Αρμπιλιά (μπουζούκι-λαούτο-μαντολίνο), Μάνθο Αρμπελιά (κιθάρα), Χρήστο Γαμβρέλλη (ακκορντεόν), Γιάννη Παπαστεργίου (βιολί-μαντολίνο) και Γιάννη Κολοβό (κόντρα μπάσο).

Προπώληση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 2231051075

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 10€
Πόρτα 12€

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Χειμερινού Φεστιβάλ Οίτης 2019-20 στο www.xwra.gr

Info:
Μικρές Περιπλανήσεις
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019
 Ώρα έναρξης 22.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση