Παρουσία του Σεβασμιότατου η κοπή της πίτας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 08:04 Παρουσία του Σεβασμιότατου η κοπή της πίτας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Σαμαράς», πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο οποίος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Πνευματικού Κέντρου παρά το γεγονός ότι λίγες ώρες πριν ήταν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου ευχήθηκε στον Παναγιώτατο κκ Βαρθολομαίο με την ευκαιρία του νέου έτους.

Με ιδιαίτερη θέρμη τον καλωσόρισε η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών και Ιατρός, Ελένη Λαΐου – Παντοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Η αγάπη προς το πρόσωπό του από τις Κυρίες του Πνευματικού Κέντρου ήταν έκδηλη ζητώντας την πατρική του ευχή αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Τον Ποιμενάρχη μας συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Δημήτριος Ατματζίδης.

Ο Σεβασμιότατος ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα ευχόμενος πατρικώς για τη νέα χρονιά και με τον πηγαίο λόγο του αναφέρθηκε στη σημασία της αγάπης.

«Το μυστικό της νιότης βρίσκεται στην λέξη  αγάπη και απόψε πραγματικά λάμπει ολόκληρη  η αίθουσα, διότι λάμπουν και τα πρόσωπά σας από αληθινή αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος που ευχήθηκε «ολόψυχα και ολοκάρδια το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών να γίνει ένας πυρήνας αγάπης για την κοινωνία μας, για την Φθιώτιδα για τον κόσμο ολόκληρο…».

Τα μέλη του Συλλόγου ετοίμασαν γενικά μια πολύ όμορφη βραδιά με πλούσια και ξεχωριστά εδέσματα και ροφήματα, ενώ η μπάντα των Θανάση Φυσέκη και Νίκου Μανέτα ετοίμασε ένα μελωδικό μουσικό πρόγραμμα με ήχους τζαζ και νέου κύματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση