Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μανώλης Λιδάκης Live στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 14:50 Ο Μανώλης Λιδάκης Live στη «Χώρα»

Ο Μανώλης Λιδάκης συναντά τον Χρυσόστομο Καραντωνίου και τραγουδά «να σε πηγαίνω όπου με πας» στη «Χώρα».  Μαζί τους και ο Πάνος Παπαϊωάννου.

Η σύμπραξη αυτή, αποτελεί ένα μουσικό γεγονός και μια αφορμή να ξαναθυμηθούμε πόση ομορφιά και πόσο αίσθημα μπορεί να νοιώσουμε, ακούγοντας έναν τόσο σπουδαίο ερμηνευτή, τον Μανώλη Λιδάκη -που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στις στιγμές μας και τα τραγούδια του στα χείλη μας- να συνοδεύεται από τον Χρυσόστομο Καραντωνίου, έναν σημαντικό δημιουργό, δεξιοτέχνη και ενορχηστρωτή του νεότερου ελληνικού τραγουδιού και οι δυο τους, να συναντιούνται με τον Πάνο Παπαϊωάννου, έναν από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της νέας γενιάς, που ξεχωρίζει για το καλλιτεχνικό ήθος, το ταλέντο και τα τραγούδια του.

Στην παράσταση θα ακουστούν  αγαπημένες επιτυχίες του μοναδικού ερμηνευτή,  όπως τα: «Για να σε συναντήσω», «Μάτια παλάτια», «Με τα φτερά του έρωτα», «Γλάρος», «Ξημέρωμα 1ης  Ιανουαρίου 2000 μ.Χ.» που όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια άλλων που ο ίδιος αγαπά και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά.

Επίσης, θα παρουσιαστούν τραγούδια από την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Μανώλη Λιδάκη  “Να σε πηγαίνω όπου με πας”, σε μουσική του συνοδοιπόρου του στις μουσικές του εμφανίσεις,  Χρυσόστομου Καραντωνίου και σε στίχους του ξεχωριστού Κώστα Φασουλά.

Ο Μανώλης Λιδάκης, ο Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο Πάνος Παπαϊωάννου, σε βραδιές φτιαγμένες  από ακριβές ερμηνείες και αστείρευτες μουσικές, βραδιές γεμάτες από το πάθος και τη δύναμη που έχουν τα σπουδαία τραγούδια.

Ηχοληψία - Φωτισμοί: Κώστας Χαϊκάλης
Επιμέλεια - Επικοινωνία: Φόρμιγγα art
Οργάνωση Παραγωγής  Ηχόχρωμα

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση 12€
Πόρτα 15€

Προπώληση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 2231051075 και 6936995142

Δείτε όλο το πρόγραμμα του Χειμερινού Φεστιβάλ Οίτης 2019-20 στο xwra.gr

Info:
Μανώλης Λιδάκης και Χρυσόστομος Καραντωνίου live
Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020
Ώρα έναρξης 22.00

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.xwra.gr