Λαμιώτικο Καρναβάλι 2020 - Δείτε το πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 08:07 Λαμιώτικο Καρναβάλι 2020 - Δείτε το πρόγραμμα

Εσύ δήλωσες συμμετοχή; Κάλεσμα από το Δήμο Λαμιέων για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Ο Δήμος Λαμιέων καλεί όλες/όλους τις/τους φίλες/φίλους της πόλης μας, να δώσουμε ένα ηχηρό "παρόν" στις φετινές εκδηλώσεις του Λαμιώτικου Καρναβαλιού!

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι:

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της πόλης αποκριάτικη εκδήλωση με θέμα: «Παραδοσιακές Κορδέλες στην πόλη!». Ήχοι παραδοσιακοί, οι οποίοι συνόδευαν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις των παλαιότερων χρόνων, θα πλημμυρίσουν τις κεντρικές οδούς της πόλης μας, ενώ πλήθος ενδιαφερομένων με γαϊτανάκια και παιχνίδια θα δώσουν μια ξεχωριστή, σκωπτική και ιδιαίτερα χαρούμενη νότα στα τεκταινόμενα της Λαμίας! Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου.

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 21:00, στο Κλειστό ΔΑΚ Λαμίας (Χαλκιοπούλειο), προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη βραδιά χορού από τις ομάδες του Καρναβαλιού. Μουσική, χορογραφίες και τρελό κέφι σε μια εκδήλωση μέχρι… τελικής πτώσης! «Χορεύουμε;» Αν ναι, δηλώστε συμμετοχή έως και την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου.

Το αποκορύφωμα του Λαμιώτικου Καρναβαλιού 2020 έρχεται την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020, με τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση και ώρα 14:30. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μαζί μας σε μια γιορτή γεμάτη κέφι, ανεμελιά, έμπνευση, χορό και διασκέδαση, δε μένει παρά να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα και καταθέτοντάς την είτε ηλεκτρονικά στην αναγραφόμενη πάνω στην αίτηση ηλεκτρονική διεύθυνση, είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων (Φλέμινγκ και Ερυθρού Σταυρού 1, ΤΚ 35131, Λαμία).

Δείτε περισσότερα για τις δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Λαμιώτικου Καρναβαλιού 2020:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση