Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Kαρναβάλι Μακρακώμης: Σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 07:17 Kαρναβάλι Μακρακώμης: Σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ σπάει το φετινό 62ο Καρναβάλι Μακρακώμης!

Ο Δήμος Μακρακώμης έχει ήδη ξεκινήσει να κινείται σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Πολλές και διάφορες είναι οι φετινές εκδηλώσεις σε όλες τις ενότητες... Καρναβαλικές Πολύχρωμες Παρελάσεις αρμάτων και groups, Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού, Αποκριάτικοι χοροί, Παιδικά πάρτι, Συναυλίες, Γαϊτανάκι, Πέταγμα Χαρταετού, Κούλουμα.

Βάσει των στοιχείων που έχουν ως τώρα στα χέρια τους οι διοργανωτές, πάνω από είκοσι group και 1.300(!) καρναβαλιστές θα βρεθούν την Καθαρά Δευτέρα στη Μεγάλη παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη Μακρακώμη.

Πέρα από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις, την Κυριακή (1/3/2020) το βράδυ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τις μοναδικές του ερμηνείες.

Παράλληλα για 8η συνεχόμενη χρονιά οι εκπληκτικοί QUILOMBO θα είναι εκεί για να δώσουν το ρυθμό και να απογειώσουν την ατμόσφαιρα των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Μακρακώμης!

Συν τις άλλοις και δίχως να αφήσουν τίποτα στην τύχη, σύσκεψη με θέμα την ασφάλεια και το συντονισμό των εκδηλώσεων του μεγάλου Θεσμού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στις 7:00, στην Κοινότητα Μακρακώμης.

Δήμος, φορείς, Σύλλογοι της πόλης, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Εκαβ και φυσικά οι αρχηγοί των group, εθελοντές και άνθρωποι ασφαλείας της παρέλασης θα είναι παρόντες.

Καρναβαλιστές από τη Λαμία αλλά και πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και όχι μόνο, θα παρελάσουν στο κορυφαίο Καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας που θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Μεγάλο Καρναβάλι της Μακρακώμης έχουν ως εξής:

Σάββατο 29/2/2020: Διαγωνισμός χαρταετού στον 2ο περιφερειακό Μακρακώμης στις 13.00

Παιδικό πάρτι στο ισόγειο του πολυχώρου της Κοινότητας Μακρακώμης στις 18.00

Κυριακή 1/3/2020: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού με έναρξη (στις 11.00) και ολοκλήρωση στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης

Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη με τη συμμετοχή της Μελίνας Μακρή στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης στις 21.00

Μεγάλη νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών με την συμμετοχή των QUILOMBO.

Καθαρά Δευτέρα 2/3/2020: Μεγάλη παρέλαση Καρναβαλιστών και αρμάτων στην πλατεία Μακρακώμης στις 14.30

Τελετή λήξης καρναβαλιού με το κάψιμο της καλύβας των Ινδιάνων στην κεντρική πλατεία Μακρακώμης στις 20.00.

Ο Δήμος Μακρακώμης και η Καρναβαλική Επιτροπή του 62ου Καρναβαλιού Μακρακώμης, ευχαριστεί όλους όσους έχουν συμβάλει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία του μεγαλύτερου θεσμού της Στερεάς Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των εθελοντών αλλά και των χορηγών και καλεί όλους όσους αγαπούν και θέλουν να υποστηρίξουν αυτόν τον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό, να συμμετάσχουν με όποιον τρόπο επιθυμούν στη μεγάλη γιορτή της Αποκριάς!

Δείτε το πρόγραμμα για όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μακρακώμης: