Έμπνευσις festival.. δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 09:02 Έμπνευσις festival.. δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στη Λαμία!

Ποιος να το περίμενε ότι θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Λαμία ! Ποιος να το περίμενε ότι το  Φεστιβάλ Έμπνευσις θα τελείωνε με ένα κοινό να χορεύει  ξέφρενα και να γελάει με την καρδιά του  μετά από πέντε ώρες υπέροχων ομιλιών και διαδραστικών εργαστηρίων !!

Έμπνευση , πάθος , γέλιο , προσφορά, αγάπη, συγκινήσεις, δάκρυα, αγκαλιές, χορό, χειροκρότημα, όλα τα μοιραστήκαμε στο Πολιτιστικό Κέντρο και μάλιστα σε τόση μεγάλη δόση που θα το θυμόμαστε για καιρό !

Δέκα υπέροχοι ομιλητές  ενθουσιάσανε τον κόσμο  μιλώντας αισιόδοξα  για τα δικά τους προβλήματα που έγιναν η δύναμή τους , για το πείσμα τους  να ακολουθήσουν το όνειρο και  να μην το βάλουν κάτω  ,  για τη δύναμή τους να  ξεπεράσουν τα όριά τους και να τολμήσουν την υπέρβαση. Απίστευτοι  άνθρωποι που σκόρπισαν αισιοδοξία , χαμόγελα  και τόνωση .

Η Μαρία Λιάγκα, ο Γιάννης Καλογεράκης, , ο Δημήτρης Κόκκορης, ο Μάκης Καλαράς, ο Θανος Κακαρούντας, ο Χρήστος Σταμάτης ,ο  Άγγελος Πατσιάς, ο Φάνης Παπαθανασίου, ο Νίκος Κιούσης, ο  Κωσταπάνος Μηλιαρέσης,  κατάφεραν να μας βγάλουν από τη μιζέρια που πολλοί θέλουν να μας επιβάλλουν.

Ήταν αστείοι, συγκινητικοί, ξέφυγαν από τις νόρμες της αυστηρής παρουσίασης. Δεν δίστασαν να τσαλακωθούν και να σκορπίσουν απίστευτο γέλιο μιλώντας για τις εμπειρίες τους.

Καταπληκτικά διαδραστικά εργαστήρια με φαντασία , προσφορά , περιβαλλοντική ευαισθησία, επιστημονικότητα και καλλιτεχνική διάθεση ( ΕΕΕΠΦ Λαμίας , IEEE ,Φωτογραφική Ομάδα Λαμίας,  Robolab, ΕΠΑΨΥ ,  3o-16o-17o Δημοτικά σχολεία, 4ο Λύκειο) προκάλεσαν  τις γνώσεις και τη φαντασία μας.

Αυτό το φεστιβάλ τα είχε όλα και μας ταρακούνησε αρκετά... μέχρι το επόμενο Έμπνευσιςfestival!

Όσοι δεν το ζήσατε πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση