Χορέψετε, χορέψετε... στον Όμιλο "Χορόπολις"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 08:53 Χορέψετε, χορέψετε... στον Όμιλο "Χορόπολις"

Οι εγγραφές άρχισαν...

Η μεγάλη οικογένεια του Ομίλου "Χορόπολις" άνοιξε τις πύλες της και καθημερινά 7μμ μέχρι και 9.30 μμ στη Μάρκου Μπότσαρη 1 υποδέχεται νέους και παλιούς φίλους, στεγάζοντας τις προσδοκίες τους για το λαϊκό πολιτισμό, με μέσο τον παραδοσιακό χορό, το τραγούδι, τα αυθεντικά παραδοσιακά γλέντια και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Ο Όμιλός μας επιδεικνύοντας πλούσια πολιτιστική δράση, διοργανώνει αυθεντικά παραδοσιακά γλέντια, σεμινάρια για την ελληνική παράδοση εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές.

Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ ενώ, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα μέλη του και για τους φίλους της παράδοσης όλης της πόλης. Τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε με την χορευτική του ομάδα στην κορυφαία εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης «Το Αλάτι της Γης».

Για την φετινή χρονιά ο πήχης ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά• εκεί που τον έχετε τοποθετήσει όλοι εσείς που τιμάτε τον Όμιλο. Εμείς από την πλευρά μας ευελπιστούμε να φανούμε για ακόμα μια χρονιά αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Με τμήματα νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και ενήλικων, αρχαρίων και προχωρημένων, φιλοδοξούμε να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση, την εμπειρία, το όραμα και το μεράκι μας μέσα από τα μαθήματά μας.

Σας περιμένουμε.

Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου

Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή: 7μμ – 9:30μμ

Έναρξη μαθημάτων – Αγιασμός : Τετάρτη  27 Σεπτεμβρίου, 8 μμ.

Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου Λαμία, Τηλ. 6972555875.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση