Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «+υπάρχω: Ημέρες Ζωοφιλίας 2017» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 21:15 Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις «+υπάρχω: Ημέρες Ζωοφιλίας 2017» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων η 4η του Οκτώβρη και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδος με το Δήμο Λαμιέων και την Περιφερειακή Ενότητας Φθιώτιδας, διοργάνωσαν μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα «+υπάρχω: Ημέρες Ζωοφιλίας 2017».

Οι δράσεις ξεκίνησαν από νωρίς στο Ξενοδοχείο Σαμαράς, όπου ο Κώστας Νέλλας και οι μαθητές τους κράτησαν ευχάριστη συντροφιά στις παρέες που παραβρέθηκαν για να γιορτάσουν την παγκόσμια ημέρα των ζώων.

Στην κάμερα του LamiaReport μίλησαν η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Έφη Γρίβα, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Λάμπρου και ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος.

 

Στις 20:30, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής «Εικαστικής εγκατάστασης» στην αίθουσα της αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» και το «Μουσικό Αναλόγιο» του Άκη Δαβανέλλου και του Γιώργου Γκλάβα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: Αθανάσιος Ανδρούτσος, Νίκη Βλάχου, Βούλα Δασκαλοπούλου, Κώστας Κουτλής, Ντίνος Μιχελής, Γιάννης Οικονόμου, Μιχάλης Παναγιωτλαράς, Κερασιά Τουλάτου, Μπάμπης Τσέλος και Μιχάλης Χατζάκης ενώ φιλοξενούνται και συνθέσεις του Βασίλη Σίμου από τη δεκαετία του ’70.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 4 έως τις 30 Οκτωβρίου και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι 18:00 έως 21:00, εκτός Κυριακής, ενώ τα πρωινά θα είναι ανοικτά, κατόπιν ραντεβού, για επισκέψεις σχολείων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ και από τις δύο όμορφες εκδηλώσεις:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση