Σε εξέλιξη η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» από το "Συν Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 15:42 Σε εξέλιξη η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» από το "Συν Άνθρωπο" (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (12/12) το Ξενοδοχείο Σαμαράς, κατακλύστηκε από κόσμο που υποστηρίζει τη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» που διοργανώνει ο Σύλλογος «συν στον Άνθρωπο».

«Η ανταπόκριση του κόσμου για μία ακόμη χρονιά, είναι συγκινητική…», λέει στο LamiaReport η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα, υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για τον συνάνθρωπο. «Φέτος η Φιλανθρωπική Αγορά είναι αφιερωμένη στη Σοφία μας, την οποία έχουμε μαζί μας στην ψυχή και στην καρδιά μας», συμπληρώνει η κα Δούμα συγκινημένη για τη Σοφία Γίτσα – Ασημακοπούλου που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας.

Για τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά η οποία συνεχίζεται μέχρι αργά το βράδυ, μίλησαν επίσης στο LR ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος.

Για 5η συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα πολύ όμορφο κόσμημα, για το «Γούρι Αγάπης» του 2018. Το «Γούρι Αγάπης» διατίθεται στα «Δώρα Ψυχής» και στη συνέχεια αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία. Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Η μεγάλη βραδιά της Φιλανθρωπικής Αγοράς «Δώρα Ψυχής» κλείνει όπως πάντα με την κλήρωση του αυτοκινήτου, ένα OPEL CORSA  5θυρο, 1200c.c., προσφορά  της εταιρείας Ντουλάκης I.K.E..

Για  πρώτη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «ΣΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ»  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και του Δήμου Λαμιέων και με πρωτοβουλία της Λαμιώτισας Ζωγράφου Νίκης Βλάχου,  θα παρουσιάσουν «Εικαστική Εγκατάσταση για τον Συνάνθρωπο» με έργα ζωγράφων και εικαστικών από τον Νομό Φθιώτιδας και από την Αθήνα στο ξενοδοχείο Σαμαράς από 12-15 Δεκεμβρίου. 

Τα έσοδα από την πώληση των έργων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου.  Συμμετέχουν οι ζωγράφοι-εικαστικοί:  Αγγέλου Ρίτα, Αδάμ Νικόλαος, Αθανασιάδου Σουζάνα, Αθανασιάς Αθανάσιος, Βερέμη Ιωάννα, Βλάχου Νίκη, Γουλοδήμου Κατερίνα, Ζιώγα Ηλιάνα, Κοντογιάννης Ιάσονας, Κουτλής Κώστας, Μπάκας Αλέξανδρος, Παπασταμούλης Κώστας, Πετρίκη Βασιλική, Τουλιάτου Κερασιά, Τσαμαντάνης Κώστας, Τσαμίλη Λίνα, Τσιρώνη Χριστίνα, Φαγαδάκη Κωνσταντία, Χατζάκης Μιχάλης, Χριστοδούλου Αθανάσιος, Χριστόπουλος Ιωάνης και ΕΚΨ & ΨΥ Οικοτροφείο Γλαύκος & Προστατευόμενο Διαμέρισμα.

 Δείτε φωτογραφίες από τα «Δώρα Ψυχής» που βρίσκονται σε εξέλιξη:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση