«Είμαστε πια Πρωταθλητές»: Ο Βασίλης Σκουντής παρουσιάζει το βιβλίο του στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 08:04 «Είμαστε πια Πρωταθλητές»: Ο Βασίλης Σκουντής παρουσιάζει το βιβλίο του στη Λαμία

Το έπος του 1987 ξαναζωντανεύει μέσα από το βιβλίο του Βασίλη Σκουντή «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» το οποίο θα παρουσιάσει ο γνωστός δημοσιογράφος στη Λαμία σήμερα Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 στις 20:30’ στο ισόγειο του κτηρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Μαζί του μερικοί θρύλοι του Ελληνικού μπάσκετ, όπως ο προπονητής της χρυσής ομάδας του ’87 Κώστας Πολίτης, ο πολυνίκης προπονητής Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες και πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης αντίστοιχα, Δημήτρης Παπανικολάου και Κώστας Τσαρτσαρής.

Για το βιβλίο, εκτός του συγγραφέα, θα μιλήσει και ο εκδότης της «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ» Διονύσης Βαλεριάνος, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και ο προπονητής του Εσπέρου Γιάννης Σοφογιάννης.

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραγιάννης.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Βασίλη Σκουντή θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα στις 15:30’ αγώνες μπάσκετ στο Κλειστό του Χαλκιοπούλειου στη Λαμία μεταξύ των ομάδων:

Παλαίμαχοι Έσπερος Λαμίας – Παλαίμαχοι ΑΣ Φθιώτις

Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας – Έσπερος Λαμίας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση