Λαμία: Βίντεο και φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι για το Ορφανοτροφείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 17:06 Λαμία: Βίντεο και φωτογραφίες από το μεγάλο πάρτι για το Ορφανοτροφείο Λαμίας

Η βροχή δεν εμπόδισε μικρούς και μεγάλους να βρεθούν στη «Χώρα» στη μεγάλη συνάντηση 11 καλλιτεχνών για καλό σκοπό.

Κώστας Μαρτάκης, ΒΟ κι άλλοι εννέα καλλιτέχνες, ένωσαν τις φωνές τους σε μια βραδιά αφιερωμένη στο Ορφανοτροφείο Λαμίας με την υποστήριξη του φοιτητικού συλλόγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «ΜΑΖΙ».

Η βροχή που προηγήθηκε δεν πτόησε τον κόσμο, μεταξύ αυτών το Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη και την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Αργύρη, να βρεθούν στην κλειστή αίθουσα εκδηλώσεων του Τόπου Τεχνών «Χώρα» για καλό σκοπό.

«''ΜΑΖΙ'' με το φοιτητικό σύλλογο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βοηθούμε έμπρακτα το Ορφανοτροφείο Θηλέων. Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες από τους νέους ανθρώπους όταν αυτές δείχνουν την αλληλεγγύη και την αγάπη προς τα παιδιά.
Μπράβο στους φοιτητές μας!!!
Ευχαριστούμε τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης αλλά και τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς συνέβαλλαν στην πραγματοποίησή της», σημειώνει σε ανάρτησή του ο Δήμος Λαμιέων..

 

Δείτε ένα βίντεο και πολλές φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, Κώστα Μαρτάκη, Βο, Αναστάσιο Ράμμο, Κωνσταντίνο Φραντζή, Θοδωρή Νικολάου, Κωνσταντίνα Πάλλα, Άντρια Ράστη, Γιάννη Μάργαρη, Κυριακή Κοτσιάμπαση, Κατερίνα Λαζαρίδου και Monimas.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση