Λαμία: Απόκτησε γρήγορα και απλά Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού H/Y

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 07:45 Λαμία: Απόκτησε γρήγορα και απλά Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού H/Y

Μάθε περισσότερα για το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, που είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη στο Δημόσιο.

Ψάχνεις και εσύ τρόπο για να έχεις περισσότερες γνώσεις πάνω στον χειρισμό υπολογιστών; Επιθυμείς να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό με μικρό κόστος και χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο;

Το «ΚΕΚ Αθηνά» στη Λαμία, σου έχει τη λύση!

Αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού H/Y με εξαιρετικά χαμηλό κόστος και σε όσο σύντομο διάστημα επιθυμεί ο εξεταζόμενος!

 Το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο, και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Το UNICERT PRIMARY πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιρειών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.

Το σχήμα πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ (UNICERT PRIMARY) είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

Το «ΚΕΚ Αθηνά» είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο από τη Unicert και μπορεί κάποιος να αποκτήσει το πιστοποιητικό με 3 τρόπους:

1) Εάν είναι έμπειρος χρήστης μπορεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις πιστοποίησης πληρώνοντας μόνο τα εξέταστρα.

2) Εάν θέλει να αποκτήσει γνώσεις χειρισμού πριν τις εξετάσεις να συμμετέχει σε ολιγομελή τμήματα εκμάθησης Η/Υ.

3) Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση για όσους έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα.

Το κόστος συμμετοχής με όποιο τρόπο επιλέξει κάποιος είναι εξαιρετικά χαμηλό. Η κάθε κάρτα είναι ατομική και μπορεί κάποιος να δώσει είτε τις 3 είτε τις 6 ενότητες, όπως επίσης να δώσει αρχικά τις 3 ενότητες και οποιαδήποτε στιγμή επιλέξει να δώσει τις άλλες 3 χωρίς χρονικό περιορισμό και χωρίς επιπλέον κόστος. Πληρώνει μόνο μία φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές επισκεφθείτε μας στην Όθωνος 17 Λαμία ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2231400127 και 2231067312.

 

ΚΕΚ Αθηνά - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231067312 & 2231400127

Facebook: Κεκ Αθηνά
Site: www.kek-athina.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση