Φροντιστήριο Έκθεσης Γιάννης Ιωάννου: Η έκθεση… όπως πρέπει να γίνεται!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 08:00 Φροντιστήριο Έκθεσης Γιάννης Ιωάννου: Η έκθεση… όπως πρέπει να γίνεται!

Για όλες τις τάξεις Γυμνασίου - Λυκείου.

Μετά από εικοσαετή εμπειρία διδασκαλίας σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, σε Λαμία και Αθήνα,  ο κύριος Γιάννης Ιωάννου διδάσκει το μάθημα της Έκθεσης στο δικό του χώρο, με τον δικό του τρόπο!

Ο τρόπος αυτός διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του μαθητή ο οποίος παράλληλα προετοιμάζεται κατάλληλα για τις ενδοσχολικές και τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η όρεξη και η αγάπη του κυρίου Ιωάννου για τη διδασκαλία της Έκθεσης εγγυώνται και ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη  μεταδοτικότητα του, την άμεση επικοινωνία με τους μαθητές, τη συνεχή βελτίωση του μαθησιακού υλικού (σημειώσεις, βίντεο, βιβλία) και την αντικειμενική ενημέρωση των γονέων.

Υποστηρίζεται συχνά πως η Έκθεση είναι ένα «δύσκολο μάθημα» που  απαιτεί κριτική ικανότητα. Μέσω των μαθημάτων με τον Γιάννη Ιωάννου ο μαθητής μαθαίνει να σκέφτεται, να κρίνει και να διαμορφώνει ένα προσωπικό και άρτιο κείμενο έκθεσης που πληροί και τις άτυπες προδιαγραφές. Με προϋπόθεση τη συνεχή προσπάθεια και συνέπεια του μαθητή η επιτυχία είναι κοντά!

Διεξοδικότερα, χαρακτηριστικά του νέου Φροντιστηρίου Έκθεσης Γιάννης Ιωάννου  είναι:  η προσωπική διδασκαλία και ο έλεγχος γραπτών, τα  ολιγομελή τμήματα, η συνεχής εξάσκηση με φύλλα εργασίας, οι σημειώσεις που προέκυψαν ύστερα από πολυετή διδασκαλία και η εξατομικευμένη διδασκαλία όταν κρίνεται απαραίτητο. Κατανοώντας τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η  ψυχολογική σταθερότητα των εφήβων και των γονέων, στην επιτυχία στις εξετάσεις, θα υπάρχει δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης μαθητών και συμβουλευτική γονέων κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους.  Τέλος, οι τιμές των προγραμμάτων είναι προσιτές  με την ποιότητα των μαθημάτων ωστόσο να παραμένει σταθερά υψηλή. 

Σας περιμένουμε στο χώρο του φροντιστηρίου στο κέντρο της πόλης, στην οδό Διάκου 23. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με εγγραφές και μαθήματα.

Ο Γιάννης Ιωάννου ζει και εργάζεται στην Λαμία ενώ έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997, έχοντας την ειδίκευση του Κλασσικού Φιλόλογου. 

 Φροντιστήριο Έκθεσης Γιάννης Ιωάννου

Διάκου 23, Λαμία

Τηλ. Επικοινωνίας: 2231402327, 6973538478

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση