2o Raches4Life: Περπατήσαμε και τρέξαμε για καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 07:10 2o Raches4Life: Περπατήσαμε και τρέξαμε για καλό σκοπό

Μετά τα κόκκινα μπλουζάκια που έφεραν τον φορητό υπέρηχο στο Νοσοκομείο Λαμίας, στο πλαίσιο του 2ου Raches4Life τα γαλάζια μπλουζάκια που πλημμύρισαν τις Ράχες θα δώσουν στο μεγάλο μας νοσηλευτικό ίδρυμα έναν πολύτιμο βιντεολαρυγγοσκόπιο.

Ο αγώνας δρόμου - περιπάτου Raches4Life είναι μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Wheeling2help σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Ελληνική  Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας.

«Ο σκοπός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να προμηθευτεί το νοσοκομείο Λαμίας, ένα βιντεολαρυγγοσκόπιο για τις ανάγκες του», μας λέει η Πρόεδρος της Ελληνικής  Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας, Αλεξάνδρα Βεντούρη - Νασοπούλου που μας περιγράφει το πόσο σημαντικό είναι ένα τέτοιο εργαλείο.

«Το βίντεολαρυγγοσκόπιο είναι ένα ισχυρό και αξιόπιστο εργαλείο για αναισθησιολόγους, χειρούργους και ιατρούς σε μονάδες εντατικής θεραπείας. Είναι η ιδανική λύση για τη διασωλήνωση ασθενών με δύσκολους αεραγωγούς, καθώς καθιστά ευκολότερη την εύρεση της γλωττίδας, συμβάλλοντας στη σωστή διασωλήνωση».

«Σήμερα στις Ράχες  Φθιώτιδας πανηγυρίζει ο εθελοντισμός! Όλοι μαζί στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας προς τον άγνωστο ασθενή. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και πολλά μπράβο σε όλους!».

Δείτε φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση