Λαμία: Πιστοποίηση για όποιο πτυχίο Αγγλικών θες, εύκολα και γρήγορα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 09:35 Λαμία: Πιστοποίηση για όποιο πτυχίο Αγγλικών θες, εύκολα και γρήγορα!

Το «ΚΕΚ Αθηνά» στη Λαμία, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες και να αποκτήσεις την PTE General πιστοποίηση σε όποιο πτυχίο εσύ επιθυμείς!

Το ευέλικτο ωράριο μαθημάτων και οι καλύτεροι καθηγητές στο «ΚΕΚ Αθηνά», θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εύκολα και γρήγορα στο στόχο σου!

Το PTE General, είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και αναγνωρίσιμα πιστοποιητικά iESOL διεθνώς, από την Pearson (τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στη Μεγάλη Βρετανία).

Συγκεκριμένα, το PTE είναι προαπαιτούμενο για την έκδοση visa στην Αυστραλία. Αναγνωρίζεται από Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς, από τον OFQUAL, ASEP, SQA, DfES & CCEA.

Με μία πλειάδα πλεονεκτημάτων για τους υποψήφιους αλλά και για τους εκπαιδευτικούς που το εμπιστεύονται, το PTE General αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για την ανέλιξή τους.

PTE General έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν άτομα διαφόρων ηλικιών στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Η ομοιόμορφη δομή της εξέτασης αλλά και η ομαλά οργανωμένη και εξελισσόμενη πορεία της γνώσης καθιστούν ευκολότερη τη μετάβαση από το ένα επίπεδο στο άλλο. Η εξοικείωση που έχουν αποκτήσει οι μαθητές συμβάλει θετικά στην καλύτερη κατανόηση της ύλης αλλά και χρήσης της αγγλικής γλώσσας.

Τα PTE General απαρτίζονται από δύο μέρη: Τις γραπτές εξετάσεις, όπου αξιολογούνται οι παρακάτω δεξιότητες: Listening, Reading, Writing και μια προφορική εξέταση με αντίστοιχη δεξιότητα, το Speaking. Η βαθμολόγηση των γραπτών εξετάσεων πραγματοποιείται απευθείας στη Μεγάλη Βρετανία ενώ της προφορικής εξέτασης πραγματοποιείται αρχικά στην Ελλάδα ή στην Κύπρο από άρτια εκπαιδευμένους εξεταστές και στη συνέχεια πραγματοποιείται ο τελικός έλεγχος στη Μεγάλη Βρετανία. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση αποτυχίας παρέχονται σχόλια σε κάθε εξεταζόμενο σχετικά με την απόδοσή του στη συγκεκριμένη εξέταση ώστε να βελτιωθεί καλύπτοντας τα κενά του.

Βάση επιτυχίας στις εξετάσεις θεωρείται το 50% έως και το επίπεδο 4, ενώ ορίζεται το 60% για το ανώτατο επίπεδο, το επίπεδο 5. Ανάλογα με το ποσοστό που επιτυγχάνει ο κάθε εξεταζόμενος, στο πτυχίο αναγράφεται και η επίδοσή του, όπως παρουσιάζεται παρακάτω:

Τα PTE General βασίζονται σε καθημερινά σενάρια έτσι ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές να εκφράζονται ελεύθερα αποδεικνύοντας πόσο καλά μπορούν να χρησιμοποιήσουν και να επικοινωνήσουν στην αγγλική γλώσσα. Τα θέματα βασίζονται σε αυθεντικές και σύγχρονες καταστάσεις που συναντούν οι μαθητές στην καθημερινότητά τους. Για το λόγο αυτό, οι εξετάσεις βασίζονται σε ρεαλιστικές καταστάσεις και όχι σε γραμματικές ασκήσεις. Η ανανεωμένη δομή της εξέτασης έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να την κάνει πιο σύντομη, χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα της επίδοσης των μαθητών.

Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα προσαρμογής των εξετάσεων για τις περιπτώσεις Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Πλεονεκτήματα

  • Πλήρης συμψηφισμός και των 4 δεξιοτήτων (Listening, Reading, Writing, Speaking)
  • Ενιαίο format σε όλα τα επίπεδα
  • Σταθερή βάση στο 50% για τα επίπεδα A1, A2, Β1, Β2, Γ1 και 60% Γ2
  • Διεθνής Αναγνώριση από Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς και Πανεπιστήμια
  • Εξαιρετικές συνθήκες για άτομα με Ειδικές Ανάγκες
  • Πληθώρα βιβλιογραφία προετοιμασίας
  • Από το δεύτερο μέρος του listening ο υποψήφιος κερδίζει βαθμούς και στο writing.
  • Οι εκθέσεις είναι καθοδηγούμενες από προεπιλεγμένες ιδέες
  • Επιλογή ενός από δύο θέματα εκθέσεων
  • Στην προφορική εξέταση παρευρίσκεται ένας υποψήφιος
  • Δεν υπάρχει answer sheet. Ο υποψήφιος γράφει κατευθείαν πάνω στο booklet

Ειδικά για το έτος 2018-2019 προσφέρουμε Δωρεάν επανεξέταση σε περίπτωση αποτυχίας, δωρεάν Πιστοποίηση Πληροφορικής αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ και τον ΕΣΥΔ για κάθε υποψήφιο και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό προετοιμασίας των μαθητών (sample tests & past papers).

Εξετάσεις 7 φορές το χρόνο (Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Μάιος και Ιούνιος).

Υπάρχουν έξι επίπεδα για τις εξετάσεις PTE General:

Levels CEFR

Levels PTEG

Duration

Writing

Interview

Listening

Reading

A1

Level A1 Foundation

75 mins

2 parts

5 mins

3 parts

4 parts

A2

Level 1 Elementary

95 mins

2 parts

5 mins

3 parts

4 parts

B1

Level 2 Intermediate

95 mins

2 parts

7 mins

3 parts

4 parts

B2

Level 3 Upper Intermediate

120 mins

2 parts

7 mins

3 parts

4 parts

C1

Level 4 Advanced

150 mins

2 parts

8 mins

3 parts

4 parts

C2

Level 5 Proficient

175 mins

2 parts

8 mins

3 parts

4 parts

 

Διεθνής Αναγνώριση

 

Level A1

Level 1 (A2)

Level 2 (B1)

Level 3 (B2)

Level 4 (C1)

Level 5 (C2)

Pass

50%-59%

50%-59%

50%-59%

50%-59%

50%-59%

60%-69%

Merit

60%-69%

60%-69%

60%-69%

60%-69%

60%-69%

70%-79%

Distinction

70% και άνω

70% και άνω

70% και άνω

70% και άνω

70% και άνω

80% και άνω

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές επισκεφθείτε μας στην Όθωνος 17 Λαμία ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2231400127 και 2231067312.

«ΚΕΚ Αθηνά»...Εγγύηση για το μέλλον σου!!!

ΚΕΚ Αθηνά - Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνα: 2231067312 & 2231400127

Facebook: Κεκ Αθηνά
Site: www.kek-athina.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση