Η ομάδα «Πάμε μπροστά… Δίνουμε πίσω» ανέλαβε δράση και στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 08:00 Η ομάδα «Πάμε μπροστά… Δίνουμε πίσω» ανέλαβε δράση και στη Λαμία!

Ποια είναι η Εθελοντική Ομάδα που μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε όψη στην πλατεία Τσιφτσή στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες!

Χαρούμενα πρόσωπα, με όρεξη για δουλειά στο πλαίσιο της Ομάδας Εθελοντικής Δράσης «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ» της ΜΕΤΡΟ και του My market, μεταμόρφωσαν μέσα σε λίγες ώρες την πλατεία Τσιφτσή που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Ήταν μια πρωτοβουλία με αφορμή τη λειτουργία του νέου μεγάλου καταστήματος «My market» στην οδό Ναυπάκτου και Φραντζή που είναι το τρίτο της αλυσίδας στη Λαμία.

Η παρέμβαση της Ομάδας περιελάμβανε, καθαρισμό, φύτευση φυτών, βάψιμο σε πεζούλια και παγκάκια και γενικά κάθε είδους εργασία που θα μπορούσε να ομορφύνει τον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας.

Ήταν η 3η παρέμβαση φέτος των ανθρώπων των «My market» σε πλατείες και η 1η εκτός Αθηνών, όπως δηλώνει στο LamiaReport η Διευθύντρια Επικοινωνίας της εταιρείας, Δήμητρα Δασκαλάκη.

Η δράση της Εθελοντικής Ομάδας θα συνεχιστεί μέσα στο 2018 με μία ακόμη παρέμβαση στην Αττική και ακόμη μία στο Βόλο, ενώ πρόθεσή τους είναι ακόμη περισσότερες εθελοντικές δράσεις το 2019.

Στη Λαμία εκτός από την κα Δασκαλάκη, βρέθηκε και ο Διευθυντής Πωλήσεων Δημήτρης Κοντός, καθώς και ο Περιφερειακός Διευθυντής Παναγιώτης Κούτσης.

Επίσης το παρόν έδωσε το σύνολο των εργαζομένων στα καταστήματα της Λαμίας, με τις οικογένειές τους, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, που ακολουθούν...

Οι υπεύθυνοι των τριών καταστημάτων της Λαμίας από δεξιά: Γιάννης Καρανάσιος, Ζωή Περίσσιου, Δώρα Κρίγκα (Υποδιευθύντρια καταστήματος Παγκρατίου) και Κώστας Μαγκλάρας

Η ομάδα του νέου καταστήματος My market στην οδό Ναυπάκτου και Φραντζή, με το διευθυντή Κώστα Μαγκλάρα

Η ομάδα του καταστήματος My market έναντι της ΠΕΛ, με τη διευθύντρια Ζωή Περίσσιου

Η ομάδα του καταστήματος My market της οδού Καραγιαννοπούλου, με το διευθυντή Γιάννη Καρανάσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση