Ήταν όλοι εκεί: Βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 08:54 Ήταν όλοι εκεί: Βίντεο και φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου

«Τέσσερα βήματα για την πολιτική… ΑΛΛΙΩΣ» - «Αλλιώς σημαίνει μια πολιτική που θα ενώσει και πάλι τα σπασμένα κομμάτια της κοινωνίας μας…».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018 στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας στη Λαμία, η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου με τίτλο «Τέσσερα Βήματα για την Πολιτική Αλλιώς».

Αυτό το αλλιώτικο στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα επιχείρησαν να μας παρουσιάσουν οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του συγγραφέα - πολιτικού, Ντόρα Μπακογιάννη, Βασίλης Κορκίδης και Πάνος Σόμπολος.

Την παρουσίαση ωστόσο άνοιξε ο πρώην Δήμαρχος Υπάτης Κώστας Τσιλογιάννης, με την ιδιότητα όμως του δασκάλου του Γιάννη Οικονόμου, μια στιγμή ιδιαίτερα συγκινητική, τόσο για τον εκπαιδευτικό, όσο και για το μαθητή.

Όλοι τους είχαν να πουν ξεχωριστά λόγια τόσο για το βιβλίο όσο και για το συγγραφέα του. Επέμεναν όμως κι εκείνοι ότι μπορεί να υπάρξει διαφορετική πολιτική, που δε θα προκρίνει την προπαγάνδα, τον λαϊκισμό ή τις αυταπάτες.

Από την πλευρά του ο συγγραφέας εξήγησε στο κοινό, που όπως σημειώσαμε γέμισε από άκρη σε άκρη το Εργατικό Κέντρο, τι είναι αυτό το «αλλιώς» που ακολουθεί την αλήθεια, τη Δημοκρατία, την αυτογνωσία και την αναβίωση των εθνικών αξιών.

Δείτε βίντεο με χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Οικονόμου, που συντόνισε η δημοσιογράφος Μαρία Τσατζαλή.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση