Αντιοξειδωτικά: Ο σύμμαχος της ομορφιάς σας - Τα πανίσχυρα συστατικά που πρέπει να γνωρίζετε!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 09:01 Αντιοξειδωτικά: Ο σύμμαχος της ομορφιάς σας - Τα πανίσχυρα συστατικά που πρέπει να γνωρίζετε!

Τι ακριβώς είναι τα αντιοξειδωτικά και τι προσφέρουν στην επιδερμίδα μας; Είναι πιο απαραίτητα από όσο νομίζετε. Η αισθητικός μου, εξηγεί.

Είμαστε σίγουρες ότι ακούτε και διαβάζετε συνέχεια για το πόσο ευεργετικά είναι τα αντιοξειδωτικά για την επιδερμίδα σας. Χωρίς αμφιβολία η λέξη «αντιοξειδωτικά» είναι από τις πιο δημοφιλείς το τελευταίο διάστημα και μάλιστα στο μέλλον θα την ακούμε ακόμη συχνότερα καθώς η μόλυνση του περιβάλλοντος συνεχώς αυξάνεται (δυστυχώς).

Γνωρίζετε όμως τι ακριβώς είναι τα αντιοξειδωτικά και ποιες είναι οι δράσεις τους;

Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες τύπου A, C, E και το πράσινο τσάι, οι οποίες προστατεύουν την επιδερμίδα σας από τις ελεύθερες ρίζες. Ελεύθερες ρίζες είναι μόρια του αέρα επιβαρυμένα με ατμοσφαιρικούς ρύπους, καπνό από τσιγάρο και άλλες χημικές ουσίες, τα οποία βλάπτουν την επιδερμίδα μας εξασθενώντας το κολλαγόνο και την ελαστικότητά της.

Τα αντιοξειδωτικά εξουδετερώνουν αυτές τις ελεύθερες ρίζες προστατεύοντας την επιδερμίδα σας από τη ζημιά. Ουσιαστικά είναι οι προστάτες της επιδερμίδας μας από τις σοβαρές επιπτώσεις της μόλυνσης του αέρα. Πολλά από αυτά έχουν πολλαπλές ιδιότητες όπως για παράδειγμα να σας χαρίζουν λάμψη, να καταπολεμούν τον ερεθισμό της επιδερμίδας σας ή ακόμη και να μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

Δείτε παρακάτω ποια είναι τα βασικότερα αντιοξειδωτικά και πως μπορείτε να τα εντάξετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C: Χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα
Η βιταμίνη C  το απόλυτο αντιοξειδωτικό για την εξαφάνιση της θαμπής επιδερμίδας και την καταπολέμηση της κουρασμένης όψης. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές ενώ μετά από 1,5 μήνα καθημερινής χρήσης περίπου, θα δείτε το δέρμα σας να λάμπει.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ: Καταπραϋντικό
Το πράσινο τσάι περιέχει πολυφαινόλες οι οποίες απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες αλλά επίσης βοηθούν στη γρήγορη επούλωση των πληγών και καταπραΰνουν τα σημάδια της ακμής. Προτιμήστε το πράσινο τσάι ως συστατικό σε μορφή ορού και δείτε την επιδερμίδα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α (ή ρετινόλη): Η βασίλισσα της αντιγήρανσης
Η βιταμίνη Α έχει την ιδιότητα να γεμίζει τις ρυτίδες, να απαλύνει την όψη της επιδερμίδας, να χαρίζει λάμψη και να καταπολεμά την ακμή. Η επίμονη χρήση της θα σας ανταμείψει με θεαματικά αποτελέσματα σε βάθος 6 μηνών περίπου. Αποφύγετε να τη συνδυάσετε με άλλα αντιοξειδωτικά όπως τη βιταμίνη C καθώς μπορεί να εμφανιστούν ερεθισμοί μιας και είναι από τα πιο ισχυρά συστατικά.

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε: για ενυδάτωση
Η βιταμίνη Ε είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, μια ισχυρή ασπίδα κατά των ελεύθερων ριζών και την πρόωρη γήρανση και αρκετά σημαντικό συστατικό για την πρόληψη κατά των ρυτίδων, πριν δηλαδή αυτές εμφανιστούν, καθώς η βασική της δράση είναι η ενυδάτωση. Η δράση της ενισχύεται περισσότερο όταν συνδυαστεί με τη βιταμίνη C.

Τώρα θα γνωρίζετε κάθε φορά, ποιο βασικό συστατικό να αναζητήσετε στα προϊόντα περιποίησής σας, με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σας ώστε να κάνετε την πιο εύστοχη επιλογή.

Δείτε κορυφαία καλλυντικά προϊόντα και top θεραπείες ομορφιάς με αντιοξειδωτικά συστατικά που μπορείτε να βρείτε στα Vitaplus, στη Λαμία.

Όλες οι σειρές της ENVIRON , στα Vitaplus στη Λαμία.

ENVIRON
Οι ενυδατικές κρέμες AVST 1 έως 5, με σταδιακά αυξανόμενες συγκεντρώσεις βιταμινών και αντιοξειδωτικών, βοηθούν στην καταπολέμηση των ορατών σημαδιών της γήρανσης.
Οι ρυτίδες μειώνονται, το χρώμα του δέρματος αποκτά ομοιομορφία και η υφή του βελτιώνεται. Οι κρέμες AVST έλαβαν την πιστοποίηση κύρους του Swiss Vitamin Institute. Αυτή επιβεβαιώνει ότι ο πελάτης λαμβάνει προϊόντα ύψιστης ποιότητας με την ακριβή περιεκτικότητα και αποτελεσματικότητα βιταμινών όπως αυτή δηλώνεται, εκπληρώνοντας την υπόσχεση της Environ για ένα όμορφο δέρμα για πάντα!

Μάθετε περισσότερα για τη φροντίδα της pHformula, στα Vitaplus Λαμίας

pHformula
Ο ιδανικός συνδυασμός από οξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία,αμινοξέα, αντιφλεγμονώδη συστατικά και η ασφαλή τους μεταφορά μέσω του συστήματος PHDVC, επιτυγχάνει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος και την επακόλουθη αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών παθήσεων.
 
DERMALOGICA
Ανάλογα με τις ανάγκες σας αναζητήστε προϊόντα Dermalogica που να έχουν στα συστατικά τους :
  • Tocopheryl Acetate (παράγωγο Βιταμίνης E) και Ascorbyl Palmitate (παράγωγο Βιταμίνης C) τα οποία χρησιμοποιούνται και τα δύο για την φροντίδα του δέρματος. Αυτά τα ισχυρά αντιοξειδωτικά συνεργάζονται για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, την ενίσχυση της ελαστικότητας και την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών.
AGE Smart της DERMALOGICA . Βρείτε τα προϊόντα στα Vitaplus, στη Λαμία

Σειρά AGE Smart της DERMALOGICA

Όλα τα προϊόντα της σειράς περιέχουν εκχύλισμα Camellia Sinensis (Λευκό Τσάι) που είναι πλούσιο σε πολύφαινόλες, συστατικό που χρησιμοποιείται στη φροντίδα του δέρματος, βοηθά στην παρεμπόδιση των μητρικών μεταλλοπρωτεϊνασών (MMPs), οι οποίες διασπούν το κολλαγόνο, την ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ που βρίσκονται στο δέρμα.

AGE Smart Οvernight Retinol Repair, DERMALOGICA

Ισχυρή κρεμώδης θεραπεία νυκτός και ισχυρή φροντίδα ματιών που περιέχουν Βιταμίνη A (Ρετινόλη) η οποία βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και την κυτταρική ανανέωση, προάγει την ελαστικότητα του δέρματος και μειώνει τα ορατά σημάδια της πρόωρης φωτογήρανσης.

 

AGE Smart Οvernight Repair Serum,DERMALOGICA

Ισχυρή θεραπεία  που διεγείρει την διαδικασία της κυτταρικής ανάπλασης κατά τη διάρκεια της νύχτας και περιέχει έλαιο σπόρου καρότου που είναι πλούσιο σε καροτενοειδή και εύκολα συνδυαζόμενο με τα αντιοξειδωτικά, βοηθά στη σύσφιξη και την ανανέωση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής Advanced Nutrition Programme τα βρίσκετε στα Vitaplus, στη Λαμία

Advanced Nutrition Programme™

Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία του 21ου αιώνα για τη φροντίδα δέρματος συνδυάζει βιταμίνες και αντιοξειδωτικά για τα αντιγηραντικά οφέλη τους
Η εταιρεία Advanced Nutrition Programme™, μέλος του International Institute for Anti-Ageing (iiaa), μελετά και δημιουργεί υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας συμπληρώματα διατροφής τα οποία προάγουν την υγεία του δέρματος από μέσα προς τα έξω. Το δέρμα μας είναι προέκταση της συνολικής υγείας μας, συνεπώς η σωστή διατροφή θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά μας σε συνδυασμό με τα προϊόντα περιποίησης και αντιγήρανσης που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τα μέγιστα οφέλη και αποτελέσματα για λαμπερό και υγιές δέρμα.

 

Δείτε τις θεραπείες ομορφιάς των Vitaplus που θα καλύψουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σας σε αντιοξειδωτικά

 

WRINKLE CURE
WRINKLE CURE: Αναδόμηση – Αντιοξείδωση. Θεραπεία για τα μάτια ή γύρω από το στόμα

Με την WRINKLE CURE – αναδόμηση – αντιοξείδωση  δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, όπως η ευαίσθητη περιοχή των ματιών ή το «bar code» γύρω από την περιοχή του στόματος. Θεραπεία φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, με τον μοναδικό M.E.S.O glow ορό λάμψης, ο οποίος εφαρμόζεται στις προβληματικές περιοχές.Ο συνδυασμός συγκεκριμένων οξέων, ρετινόλης, βιταμίνης C και πεπτίδίων οδηγεί σε μια αποτελεσματική θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, που αφήνει το δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο. Μάθετε περισσότερα στα Vitaplus Λαμίας

 

V.I.T.A.C
V.I.T.A.C : Αντιοξείδωση – λάμψη

Για το θαμπό, φωτογηρασμένο και υπεργχρωματικό δέρμα. Ενδείκνυται και ως καλοκαιρινή αγωγή. Η σύνθεση της σε Βιταμίνη C και Ρετινόλη παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία, λάμψη, κυτταρική ανανέωση και ρύθμιση της παραγωγής μελανίνης. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει συμβάλει στην ανώτερη ενυδάτωση του δέρματος

Θεραπεία υπερήχου διείσδυσης έως το χόριο, της ENVIRON

Hνέα διάσταση στην αντιγηραντική φροντίδα του δέρματος!
Οι θεραπείες με τη συσκευή Ionzyme DF αποτελούν μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της επιστημονικής περιποίησης δέρματος. Στις θεραπείες αυτές χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία έχουν μέγιστη ισχύ βιταμίνης Α και C σε συνδυασμό με τα συστατικά που προωθούν την ανανέωση των κυττάρων.

Το πρωτοποριακό αυτό σύστημα επιτυγχάνει τη μέγιστη διείσδυση των προϊόντων μέσα στο δέρμα. Η τεχνική είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί το δέρμα από τη φύση του εμποδίζει τη διείσδυση χημικών ουσιών. Με τη συσκευή Ionzyme DF, η οποία είναι προϊόν επιστημονικής έρευνας, αυτό το εμπόδιο αντιμετωπίζεται με δύο δοκιμασμένες μεθόδους:

  • Τη μέθοδο του Ιονισμού, η οποία βασίζεται στην αξιοποίηση ενός συγκεκριμένου ηλεκτρικού ρεύματος με σκοπό τη μέγιστη διείσδυση των προϊόντων στο δέρμα
  • Τη μέθοδο των υπερήχων, η οποία βασίζεται στην αξιοποίηση συγκεκριμένων ηχητικών κυμάτων με σκοπό τη μεταφορά των βιταμινών μέσα στο δέρμα.

Ο ιονισμός χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μεγαλύτερων περιοχών όπως το πρόσωπο και ο λαιμός, ενώ οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία σε μικρότερες περιοχές, όπως το άνω χείλος και κάποιες ουλές ή λεκέδες στο δέρμα. Όπου κριθεί απαραίτητο, οι δύο μέθοδοι μπορούν να συνδυαστούν για να πραγματοποιήσουμε μια πιο εντατική θεραπεία.

Το πρόγραμμα θεραπειών σχεδιάζεται ιδιαίτερα προσεκτικά, έτσι ώστε τα προϊόντα περιποίησης δέρματος να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι θεραπείες έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνουν:

  • Τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση και εξισορρόπηση του δέρματος
  • Την αύξηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης
  • Τη μείωση των δυσχρωμιών
  • Την κανονική κυκλοφορία του αίματος, καθώς και
  • Την κατάλληλη οξυγόνωση του δέρματος
Όλες οι θεραπείες στα Vitaplus Λαμίας εφαρμόζονται από εκπαιδευμένες πτυχιούχους αισθητικούς, με εμπειρία τουλάχιστον 10 χρόνων και με τη συνεργασία του επιστημονικού συμβούλου του κέντρου και καταξιωμένο πλαστικό χειρουργό, τον Dr. Σπύρο Βλάχο. 

Vitaplus Λαμίας
Διάκου & Κρίτσα 4, Λαμία
Τηλ. 22310 46874 , 22310 51050
www.vitapluslamia.gr
Facebook/VitaPlus Λαμίας
youtube/Vitaplus Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση