Κέντρο Σωματικής Ευεξίας στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 08:00 Κέντρο Σωματικής Ευεξίας στη Λαμία;

Το VERSUS Fitness ήρθε για να αλλάξει την ζωή σου και το σώμα σου! - Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης!!!

Ένα από εκείνα τα χαρακτηριστικά του Κέντρου Σωματικής Ευεξίας VERSUS Fitness, που θα σε κάνουν να το ξεχωρίσεις, είναι η μεγάλη ποικιλία από ομαδικά προγράμματα που διαθέτουν.

Προγράμματα δυναμικά, αεροβικά, χορευτικά, ολιστικά, από τους πιο άρτια καταρτισμένους και δημοφιλείς instructors στο χώρο του fitness, στη διάθεση των μελών μας.

Ένταση, ρυθμός, εκρηκτικότητα, δυναμισμός, ομαδικότητα, προσπάθεια, εκφραστικότητα, πάθος, αισθησιασμός, στις υπηρεσίες της ευεξίας και της υγείας.

Στην προσπάθειά μας να υπηρετήσουμε μια τέχνη που όλοι αγαπάμε…τη «μαγική τέχνη» του χορού, δημιουργήσαμε στην πόλη της ΛΑΜΙΑΣ (Χατζοπούλου12)  έναν μοναδικό χώρο υψηλών προδιαγραφών για να φιλοξενήσει όλους εσάς που μοιράζεστε μαζι μας την ίδια αγάπη.

Με την πολυετή εμπειρία μας και πάντα σε συνεργασία με πτυχιούχους, αναγνωρισμένους και πλήρως καταρτισμένους χοροδιδασκάλους και γυμναστές, είμαστε σε θέση να σας διδάξουμε τα σωστά βήματα για να ταξιδέψετε στον όμορφο κόσμο του χορού, καθώς επίσης και να σας γυμνάσουμε!!!

Στο κέντρο μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων που απευθύνονται σε καθε ηλικία και καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Γνωρίστε ολα τα είδη του χορού και ασκηθείτε με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα προγράμματα fitness και personal training.

Με την ευθύνη του personal trainer σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα!!!!

Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας, στην οδό Χατζοπούλου 12, 1ος όροφος, στη Λαμία ή επικοινωνήστε μαζί μας στα: 22311 81039, 6932256862, 6980640137, 6988019678.
 
…και μην ξεχνάτε,
..Ο χορός ειναι διασκέδαση
..η γυμναστική
είναι για όλους!
 

Facebook: Κέντρο σωματικής ευεξίας Versus

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση