Τι είναι η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι που ανανεώνει την επιδερμίδα;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 08:08 Τι είναι η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι που ανανεώνει την επιδερμίδα;

Η «διαμαντένια» μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Κοσμητική Ιατρική, για την ανανέωση της επιδερμίδας, για το πρόσωπο και το σώμα.

Η θεραπεία Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι είναι μία ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος ανάπλασης του δέρματος, που καθαρίζει σε βάθος και διεγείρει το δέρμα, χρησιμοποιώντας κεφαλές με μεγάλη πυκνότητα διαμαντιών κοπής LASER. Έτσι, μέσω της Μικροδερμοαπόξεσης με διαμάντι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών δερματικών κυττάρων και η σταδιακή τους αντικατάσταση με νέα και υγιή κύτταρα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται λεία και λαμπερή.

Μπορώ να κάνω στη Λαμία;

Φυσικά και μπορείς να κάνεις στη Λαμία και μάλιστα με το πιο εξελιγμένο σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης για εφαρμογές στο πρόσωπο και το σώμα, το «PRISTINE». Με τη βοήθεια εξειδικευμένων κεφαλών από πραγματικό διαμάντι κοπής LASER, το «PRISTINE» αφαιρεί κατά στρώματα την επιφάνεια του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και βελτιώνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος, μέσω της ήπιας αναρρόφησης του δέρματος. Το δέρμα σας θα φαίνεται φωτεινό, φρέσκο και λείο από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τη νέα αυτή μέθοδο εφαρμόζει ο Λαμιώτης Πλαστικός Χειρουργός Dr. Άκης Καραματσούκης, ο οποίος μας εξηγεί ότι η «διαμαντένια» δερμοαπόξεση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, έτσι ώστε το δέρμα του προσώπου και του σώματος να δείχνουν ανανεωμένα. Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας, προσφέρεται για κάθε τύπο δέρματος, με ιδιαίτερη εφαρμογή στα πιο λιπαρά δέρματα και είναι για όλες τις ηλικίες.

«Η δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί μια από τις πιο προηγμένες θεραπείες αντιγήρανσης....», τονίζει στο LamiaReportΠλαστικός Χειρουργός Dr. Άκης Καραματσούκης, τον οποίο επισκεφθήκαμε στο ιατρείο του, στην οδό Αβέρωφ 17 στη Λαμία, όπου μας μίλησε για την «διαμαντένια» δερμοαπόξεση.

Τι θεραπεύουμε με το «PRISTINE»;

Με τη χρήση διαφόρων και εξειδικευμένων κεφαλών από διαμάντι, το σύστημα Μικροδερμοαπόξεσης «PRISTINE» καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αισθητικών εφαρμογών, που περιλαμβάνει θεραπείες σε λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, αλλά και σε περιοχές σκληρού, ταλαιπωρημένου δέρματος, ή περιοχές δύσκολα προσβάσιμες.

Έτσι με το σύστημα «PRISTINE» και την ποικιλία των κεφαλών του, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε περιοχές που παραδοσιακά είναι δύσκολες, όπως η μύτη και τα πλάγια της μύτης, τα βλέφαρα, το πίσω μέρος των αυτιών, οι αγκώνες, ο λαιμός. Ταυτόχρονα με ειδική κεφαλή γίνεται ένα λεμφικό μασάζ της περιοχής γύρω από τα μάτια, για τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και κατ’ επέκταση των μαύρων κύκλων και των σακούλων κάτω από τα μάτια.

Το «PRISTINE» θεραπεύει και βελτιώνει την εμφάνιση:

  • Λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Ουλών ακμής ή τραυμάτων
  • Διευρυσμένων πόρων
  • Φαγεσώρων
  • Ηλιακών φακίδων
  • Ανομοιογενούς υφής του δέρματος

Είναι επώδυνη η θεραπεία με το «PRISTINE»;

Η Μικροδερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία μη επεμβατική θεραπεία και ως εκ τούτου, ανώδυνη. Αυτό που αισθάνεται ο ασθενής είναι μία ήπια αναρρόφηση του δέρματος. Επιπλέον δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, με αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Εν κατακλείδι...

Το σύστημα «PRISTINE» είναι το ιδανικό σύστημα για τη Μικροδερμοαπόξεση. Με τη δύναμη των κεφαλών από αληθινό διαμάντι κοπής LASER, για θεραπείες σε πρόσωπο και σώμα, η απολέπιση και ο κατά στρώματα καθαρισμός της επιδερμίδας, αλλάζει επίπεδο.

Ο συνδυασμός της απόξεσης με το διαμάντι και της αναρρόφησης εξασφαλίζουν ομοιόμορφη θεραπεία σε όλη την περιοχή εφαρμογής ανεξαρτήτως του προσωπικού σας τύπου δέρματος.

«Στο ιατρείο μας συνδυάζουμε την Μικροδερμαπόξεση με Διαμάντι με άλλες θεραπείες προσώπου για να επιφέρουμε μονιμότερα και πιο θεαματικά αποτελέσματα, όπως peelings, μάσκες αντιγήρανσης, μεσοθεραπέιες και άλλες...», τονίζει μεταξύ άλλων ο Dr. Άκης Καραματσούκης στο LamiaReport.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση