Λαμία: Απονεμήθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα «Μουστάκεια Βραβεία»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 09:00 Λαμία: Απονεμήθηκαν στους αριστούχους μαθητές τα «Μουστάκεια Βραβεία»

Στο 3ο ΓΕΛ Λαμίας (Μουστάκειο) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου η απονομή των Μουστάκειων Βραβείων για τους αριστούχους μαθητές του σχολικού έτους 2017-2018.

Τις πρώτες απονομές έκανε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, ως Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κληροδοτήματος «Μουστάκειο Κληροδότημα - Αυτοτελούς Διαχείρισης του Δήμου Λαμιέων / 3ου ΓΕΛ Λαμίας», ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στις σπουδές τους.

Σημειώνουμε ότι στους αριστούχους μαθητές και των τριών τάξεων κατατίθενται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα των Μουστάκειων βραβείων, σύμφωνα  με την επιθυμία του διαθέτη του Κληροδοτήματος Κ. Μουστάκα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και συμμετείχαν επίσης στις βραβεύσεις των μαθητών οι βουλευτές Φθιώτιδας κκ Καραναστάσης, Μιχελής, Σαρακιώτης, Σταϊκούρας και ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Αγγελακόπουλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε πολλές όμορφες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση