Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 20:20 Φωτορεπορτάζ από τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Λαμία

Κάτω από έναν λαμπρό ήλιο και γενικά άριστες καιρικές συνθήκες η νεολαία της Λαμίας και τα στρατευμένα νιάτα μαζί με πολλά ακόμη σωματεία και οργανώσεις που έχουν έδρα τη Φθιωτική πρωτεύουσα, παρήλασαν τιμώντας την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκης, τον οποίο πλαισίωσαν, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής του ΚΕΥΠ, Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλλος, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος, οι βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης , Θανάσης Μιχελής και Χρήστος Σταικούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραΐσκος, πρώην υπουργοί και βουλευτές, αυτοδιοικητικοί, διοικητές σωμάτων ασφαλείας, οργανισμών, εκπρόσωποι φορέων, και φυσικά χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν κατά μήκος της διαδρομής που ακολούθησε η παρέλαση.

Η παρέλαση διεξήχθη κάτω από τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαμιέων.

Δείτε εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρέλαση:

Συνεχίστε την περιήγησή σας στην παρέλαση:

Μέρος 2ο

Μέρος 3ο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση