Βραβεία αριστείας στη μνήμη του Λουκά Πολιτικού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 07:36 Βραβεία αριστείας στη μνήμη του Λουκά Πολιτικού (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Βραβεία Αριστείας στη μνήμη του αείμνηστου Λαμιώτη επιχειρηματία Λουκά Πολιτικού.

Την δική τους γιορτή έκαναν την παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, οι μαθητές της Αμφίκλειας θέλοντας να τιμήσουν την επέτειο του ΟΧΙ του 1940.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο σύλλογος διδασκόντων και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και του λυκείου της Αμφίκλειας, βράβευσαν τους μαθητές που ξεχώρισαν με την επίδοσή τους την προηγούμενη σχολική χρονιά.

 

amfilkia politikos4

amfilkia politikos5

Φέτος ωστόσο στην διαδικασία των βραβεύσεων εντάχθηκε και η πρωτοβουλία του Παναγιώτη Πολιτικού, ιδιοκτήτη του πολυκαταστήματος "Πολιτικός" στη Λαμία, που σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του λυκείου, τίμησε τους δύο αριστούχους μαθητές κάθε τάξης με δωροεπιταγή σημαντικής αξίας.

amfilkia politikos8

amfilkia politikos7

Ο Παναγιώτης Πολιτικός αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στη μνήμη του πατέρα του, Λουκά Πολιτικού, που φοίτησε στο εξατάξιο γυμνάσιο της Αμφίκλείας, εξελίχθηκε σε μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές προσωπικότητες της περιοχής και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

 Politikos loukas2

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

amfilkia politikos1

amfilkia politikos3

amfilkia politikos6

amfilkia politikos10

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση