Μαζί με τα φύλλα πέφτουν και οι τιμές!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 08:08 Μαζί με τα φύλλα πέφτουν και οι τιμές!!!

Φθινοπωρινές εκπτώσεις έως -50% στα καταστήματα GALAXIA HOME CENTER - Αυτή την Κυριακή 4 Νοεμβρίου ανοιχτά από τις 11:00 έως 18:00 και στη Λαμία ( 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών, πρώην ALEX PAK).

H μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων επίπλου στην Κεντρική Ελλάδα συμμετέχει στις ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, οι οποίες διαρκούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποκτήσουν ποιοτικά, επώνυμα έπιπλα σε προσιτές τιμές, καλύτερες από κάθε άλλη φορά.

Η Λαμία απέκτησε πλέον το δικό της σημείο αναφοράς στο έπιπλο και δεν είναι άλλο από το GALAXIA Home Center!!! Στο νέο εκθεσιακό χώρο 1.500 m2 στο 2ο χλμ. Λαμίας-Αθηνών (πρώην ALEX PAK) θα βρείτε μια τεράστια συλλογή σε σχέδια και επίπεδα τιμών για όλα τα γούστα!

Ενδεικτικά για την περίοδο των εκπτώσεων θα βρείτε προϊόντα για την κρεβατοκάμαρα ή το σαλόνι όπως:

Διπλό  υφασμάτινο κρεβάτι KRUZ 2,20×1,60 σε πολλές αποχρώσεις, μόνο 313€.

Γωνιακό  καναπέ DALIA 2,55×1,45, με κρεβάτι και αποθηκευτικό χώρο, σε πολλές αποχρώσεις μόνο 449€.

Συνθέσεις καθιστικού από 129€ και δεκάδες άλλα προϊόντα σε άκρως φθινοπωρινές τιμές!!!


 
Στα καταστήματα GALAXIA Home Center θα βρείτε μια πλούσια γκάμα επίπλων για όλο το σπίτι, σαλόνια, τραπεζαρίες, συνθέσεις, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, παιδικά έπιπλα, έπιπλα βεράντας και κήπου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τα έπιπλα στο GALAXIA HOME CENTER είναι υψηλού σχεδιασμού, με άριστη ποιότητα και εγγύηση από τα πιο επώνυμα brand της αγοράς. Οι αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρίες όπως Sofa Company, GRECO-STROM, Pesroom, FORMLAB, ΕΠΙΠΛΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ, αποτελούν διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των  επίπλων και των υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης σε όλα τα επίπεδα! Επίσης στα καταστήματα της εταιρίας σας περιμένουν έμπειροι σύμβουλοι προκειμένου να μελετήσουν και να προτείνουν την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε χώρου σας.

Εκμεταλλευτείτε την περίοδο των φθινοπωρινών εκπτώσεων σε συνδυασμό με την δυνατότητα πληρωμής με έως και 36 άτοκες δόσεις καθώς και μεταφορά των επίπλων, από εξειδικευμένο προσωπικό, σε όλη την Ελλάδα!

Η ποιότητα στην καλύτερη τιμή και στις φθινοπωρινές εκπτώσεις απέχει μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης!!!
GALAXIA Home Center, 2ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας-Αθηνών (Πρώην ALEX PAK), Τηλ. 22310 20060.

Ωράριο καταστήματος:
Δευτέρα, Τετάρτη  ​​               09:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή​   09:00-14:30 & 17:30-21:00
Σάββατο​​​​                             09:00-15:00

Κυριακή 4 Νοεμβρίου ανοικτά   11:00 έως 18:00
Web site: www.galaxia.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Λαμία τώρα έχει το δικό της GALAXIA Home Center !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση