Λαμία: Έλα το Σάββατο στην «Παιδική Χαρά» για να παίξεις με τα ζωάκια των Sylvanian Families!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 09:04 Λαμία: Έλα το Σάββατο στην «Παιδική Χαρά» για να παίξεις με τα ζωάκια των Sylvanian Families!

Παιδιά και γονείς ελάτε το πρωί του Σαββάτου για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με τα πιο όμορφα ζωάκια των Sylvanian Families!

Η κυρία Κουνελίτσα θα σε περιμένει να γνωριστείς και να φωτογραφηθείς μαζί της, σε ένα μοναδικό event στο κατάστημα «Παιδική Χαρά» στην οδο Χατζοπούλου, Πλ.Πάρκου στη Λαμία.

Το Σάββατο 17/11 από τις 10:00' το πρωί οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους δωρεάν, με την  αγαπημένη μας κουνελίτσα να τους συντροφευει και να διασκεδάζει μαζί τους.

Από το 1985 οι Sylvanian Families αγαπήθηκαν από πολλούς σε όλο τον κόσμο. Είναι μια σειρά παιχνιδιών γεμάτη νοσταλγία που προσελκύει ανθρώπους από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Στηρίζεται σε τρεις αξίες: Φύση, Οικογένεια και Αγάπη. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τη δύναμη της φαντασίας και να μάθουν να νοιάζονται και να μοιράζονται μεταξύ τους.

Οι Sylvanian Families βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν τα παιδιά να αποκτήσουν κρίσιμες κοινωνικές δεξιότητες.

Μάθετε περισσότερα για τα Sylvanian Families ΕΔΩ

Σας περιμένουμε στην «Παιδική Χαρά», Χατζοπούλου 27, Πλ. Πάρκου, Λαμία.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε στο 22310 37766.

Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας και ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα και προσφορές!!!

paidiki-xara.gr

"Παιδική Χαρά".... το καλύτερο κατάστημα παιχνιδιών της πόλης!!!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας.... facebook: Paidiki Xara

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση