Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κάθε Σάββατο διασκεδάζουμε Live στην ταβέρνα «Καμάρες»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 09:51 Λαμία: Κάθε Σάββατο διασκεδάζουμε Live στην ταβέρνα «Καμάρες»!

Η έξοδος του Σαββάτου για φαγητό και διασκέδαση έχει όνομα και είναι δίπλα σου... ταβέρνα «Καμάρες» στη Λαμία!

Με 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η ταβέρνα «Καμάρες» είναι η σίγουρη επιλογή για μοναδικές γευστικές απολαύσεις και Σαββατόβραδα γεμάτα μουσική και τραγούδι.

Η ταβέρνα «Καμάρες», στη συμβολή των οδών Μ. Δαμασκηνού και Ρίτσου στο Γήπεδο Καλυβίων (Νεάπολη Λαμίας), φροντίζει για ακόμα μία χρονιά τη διασκέδασή σας με ένα επιλεγμένο live πρόγραμμα.

Δύο εξαιρετικές φωνές, της Μαρίας Αναγνωστοπούλου και του Πάνου Γκανάσου, σας υπόσχονται βραδιές γεμάτες κέφι και χορό με πλούσιο ρεπερτόριο από έντεχνη, ελαφρολαϊκή, λαϊκή και χορευτική μουσική.

Στην ταβέρνα «Καμάρες» θα απολαύσετε, εκτός από το μοναδικό live πρόγραμμα, και μοναδική ποιοτική κουζίνα με καλό φαγητό.

Εγγύηση αποτελούν οι σούβλες στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, μοναδικό στη Λαμία, με γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η αίθουσα διατίθεται επίσης και για κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ μπορείτε να καλείτε από τώρα στα 22310 44866 & what's up: 6980824984, για να κλείσετε τραπέζι στο Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η ταβέρνα «Καμάρες» σας περιμένει κάθε Σάββατο, αλλά και τις γιορτές, για καλό φαγητό και μοναδική διασκέδαση, σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον!

Ταβέρνα «Οι Καμάρες»
Μ. Δαμασκηνού και Ρίτσου - Γήπεδο Καλυβίων, Νεάπολη Λαμίας
Τηλέφωνα κρατήσεων: 22310 44866 & what's up: 6980824984
Facebook: Οι Καμάρες