Γιατί να επιλέξετε λέβητα συμπύκνωσης αερίου της Daikin;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 10:40 Γιατί να επιλέξετε λέβητα συμπύκνωσης αερίου της Daikin;

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να αντικαταστήσει έναν υπάρχοντα λέβητα με μια πιο ενεργειακά αποδοτική και οικονομική εναλλακτική λύση.

Η σειρά επίτοιχων λεβήτων της Daikin προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.

  1. Αξιόπιστη απόδοση
  • Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα απόδοσης
  • Σύνδεση σε DaikinOnlineController
  • Το έξυπνο «μάτι» της Daikin παρακολουθεί την απόδοση του λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας
  1. Ενεργειακή απόδοση
  • Χρησιμοποιήστε σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες για να αυξήσετε τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας (διαθέσιμη για τον λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας και για τον λέβητα μόνο θέρμανσης)
  • αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αέριου (LambdaGx) μειώνει το ενεργειακό κόστος, ρυθμίζοντας αποδοτικά το μείγμα αερίου-αέρα
  1. Εύκολη εγκατάσταση και σέρβις
  • Όλα τα εξαρτήματα είναι προσβάσιμα από το μπροστινό μέρος
  • Οι συμπαγείς διαστάσεις και η προστασία IPX5D επιτρέπουν την εγκατάσταση του λέβητα συμπύκνωσης αερίου σε διάφορους χώρους, π.χ. κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπια, κ.λ.π.
  1. Μοναδικός σχεδιασμός
  • Καλαίσθητη εμφάνιση
  • Συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό
  1. Υψηλός ρυθμός διαμόρφωσης

Ο αυτόματος ρυθμός διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να εξασφαλιστεί η του λέβητα συμπύκνωσης αερίου. Ομαλή λειτουργία του συστήματος σημαίνει ,  και δυνατότητα  από εκπομπές που ενδέχεται να προκύψουν κατά την ανάφλεξη.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε και τον κατάλογο των προϊόντων σε pdf Link ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Τσαντούρης Ευστάθιος & ΣΙΑ ΟΕ DAIKINBLUEDEALER διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 44, Λαμία τηλ 2231037456 email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση