Λαμία: "Λευκή Νύχτα" χωρίς πάρτι στην «Παιδική Χαρά» γίνεται; Δεν γίνεται!!!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 16:50 Λαμία: "Λευκή Νύχτα" χωρίς πάρτι στην «Παιδική Χαρά» γίνεται; Δεν γίνεται!!!

Η «Παιδική Χαρά» σας προσκαλεί αύριο Παρασκευή στο πιο διασκεδαστικό πάρτι για τη Λευκή Νύχτα!

Το ομορφότερο "παιχνιδάδικο" της πόλης θα γιορτάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο τη "Λευκή Νύχτα 2018", το βράδυ της Παρασκευής (30/11).

Η «Παιδική Χαρά», στην οδό Χατζοπούλου 27 στη Λαμία, σας περιμένει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, για να διασκεδάσετε μικροί και μεγάλοι παρέα με τη Χιονάτη, με face painting και άφθονο ποπ κορν.

Το ξωτικό των Χριστουγέννων θα σας διασκεδάσει με τις μπαλονοκατασκευές και τα αστεία του κάτω από το πελώριο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της «Παιδικής Χαράς».

Σας περιμένουμε όλους την Παρασκευή από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, λόγω του διευρυμένου ωραρίου της "Λευκής Νύχτας", στην «Παιδική Χαρά» στο πιο διασκεδαστικό πάρτι της πόλης!

«Παιδική Χαρά»
Χατζοπούλου 27, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 37766
Facebook: Παιδική Χαρά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση