Σε εξέλιξη η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 16:45 Σε εξέλιξη η μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (11/12) το Ξενοδοχείο Σαμαράς, κατακλύστηκε από κόσμο που υποστηρίζει τη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής» που διοργανώνει ο Σύλλογος «συν στον Άνθρωπο».

«Η ανταπόκριση του κόσμου στο φετινό κάλεσμα για τα «Δώρα Ψυχής», είναι πραγματικά συγκινητική, αφού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.…», λέει στο LamiaReport η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα, ευχαριστώντας όλους όσους στηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Για 6η συνεχή χρονιά το «Χρυσοχοείο Κροντηρά» φιλοτέχνησε ένα πολύ όμορφο κόσμημα, για το «Γούρι Αγάπης» του 2019.

Το «Γούρι Αγάπης» διατίθεται σήμερα στα «Δώρα Ψυχής» και στη συνέχεια αποκλειστικά στο «Κοσμηματοπωλείο Κροντηρά», Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία. Σημαντικό μέρος των εσόδων από το  «Γούρι Αγάπης»  θα διατεθεί στο φιλανθρωπικό σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο».

Η αυλαία της μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς, όπως κάθε χρόνο, θα πέσει αργά το βράδυ με την κλήρωση του μεγάλου δώρου που φέτος είναι ένα Ford Ka+, 5θυρο, 1200cc, της εταιρείας "ΝΤΟΥΛΑΚΗΣ  I.K.E." επίσημου έμπορου της FORD.

Λαχνοί θα διατίθενται και σήμερα στον τόπο έκθεσης του αυτοκινήτου, στην πλατεία Πάρκου και φυσικά στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" στα «Δώρα Ψυχής», μέχρι να έρθει η ώρα της κλήρωσης.

Δείτε βίντεο από την πρωινή επίσκεψή μας στη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής»

«Δώρα Ψυχής». Ένας θεσμός αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου, ένας θεσμός που δίνει ηχηρά μηνύματα φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης χάρη… σε Σας.

    Σε μια ζεστή  Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα βρείτε είδη δώρων και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα στεφάνια και συνθέσεις, μπάλες,  στολίδια, πρωτότυπες κατασκευές, λευκά είδη και εργόχειρα δημιουργίες των μελών και φίλων του συλλόγου μας.  

Δώρα μεγάλης αξίας θα κληρώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στους τυχερούς της τόμπολα, προσφορές των καταστηματαρχών της πόλης μας, ταξίδια σε καταπληκτικoύς  προορισμούς και  ξενοδοχεία (Μύκονο, Ευρυτανία, ΄Ηπειρο)  καθώς επίσης κοσμήματα, έπιπλα, είδη δώρων, ρούχα, αξεσουάρ κ.ά. 

Με χαρά θα εξερευνήσετε…τα εκατοντάδες είδη του μεγάλου γιουσουρούμ «Μοναστηράκι» που θα έχει στηθεί για σας.

Δείτε φωτογραφίες από τα φετινά  «Δώρα Ψυχής»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση