Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 08:40 Δείτε ποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Αγοράζω κάθε χρόνο λαχνούς για τα «Δώρα Ψυχής». Φέτος ήταν η χρονιά μου...», είπε ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το αυτοκίνητο στα «Δώρα Ψυχής», που διοργάνωσε για 14η συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο».

Όπως κάθε χρόνο η αυλαία της μεγάλης Φιλανθρωπικής Αγοράς έπεσε με την κλήρωση του αυτοκινήτου που έγινε ενώπιον της Συμβολαιογράφου κας Τσιγκόλη στο ξενοδοχείο "Σαμαράς".

Ο λαχνός που κληρώθηκε είχε το Νο 2911 και ο τυχερός που κέρδισε το Ford Ka+ στα «Δώρα Ψυχής», ακούει στο όνομα Σταύρος Αραπατζής, στρατιωτικός από τη Λαμία.

Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε ότι κέρδισε το αυτοκίνητο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός ήταν ο μεγάλος τυχερός «Ευχαριστώ το Σύλλογο. Κάνει σπουδαίο έργο. Αγοράζω κάθε χρόνο λαχνούς για τα «Δώρα Ψυχής». Φέτος ήταν η χρονιά μου...»

Δείτε το βίντεο:

Κάθε χρόνο ο κόσμος αγκαλιάζει ακόμη περισσότερο τα «Δώρα Ψυχής»

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (11/12) το Ξενοδοχείο Σαμαράς, πλημμύρισε από κόσμο, που έτρεξε να στηρίξει τη Φιλανθρωπική Αγορά «Δώρα Ψυχής», που διοργανώνει ο Σύλλογος «Συν στον Άνθρωπο».

«Η ανταπόκριση του κόσμου στο φετινό κάλεσμα για τα «Δώρα Ψυχής», είναι πραγματικά συγκινητική, αφού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.…», είπε στο LamiaReport η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαίρη Δούμα, ευχαριστώντας όλους όσους στηρίζουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας.

 

Δείτε φωτογραφίες από την κλήρωση για τα φετινά «Δώρα Ψυχής»