Λαμία: Γιορτές με μεγάλες Fashion προσφορές και κλήρωση με πλούσια δώρα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 11:15 Λαμία: Γιορτές με μεγάλες Fashion προσφορές και κλήρωση με πλούσια δώρα!

Έφτασαν και φέτος οι γιορτινές μέρες και η ευκαιρία να φορέσετε τα καλά σας και να γιορτάσετε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και από το κατάστημα «Fashion & Style Butique Maria», στην οδό Έσλιν 10, που φροντίζει για τις βραδινές εμφανίσεις σας και όχι μόνο.

Γι' αυτό και φέτος έχει για εσάς τις καλύτερες εκπτώσεις!!!

«Φέτος είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για εμάς...» μας είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος. «Κλείνουμε 5 χρόνια λειτουργίας και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε έναν διαγωνισμό με πολλά και πλούσια δώρα!!!»

Μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση με όποια αγορά κάνετε από το «Fashion & Style Butique Maria» από 17 έως 31 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου και Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα γίνει Live η κλήρωση στο Facebook: fashion-style Butik Maria Lamia.

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε εσείς η τυχερή!!!

Στο «Fashion & Style Butique Maria» θα βρεις υπέροχες βραδινές δημιουργίες για όλες τις περιστάσεις με έκπτωση από 20 έως 50%, ενώ στα καθημερινά ρούχα οι εκπτώσεις ξεκινούν από 20 έως 60%.


Μην ξεχάσεις τις μοναδικές προσφορές έως 80% σε επιλεγμένα κομμάτια και τις τιμές στοκ στα παπούτσια.


Σας περιμένουμε στο «Fashion & Style Butique Maria» με χαρά και διάθεση, με πολλά αναψυκτικά και κεράσματα!

«Fashion & Style Butique Maria»
Έσλιν 10 - Λαμία
Τηλ. 2231045222

Ελάτε στην παρέα μας στο Facebook: fashion-style Butik Maria Lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση