Κυριακή 16 Δεκεμβρίου… μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη! (photo & video)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018 08:07 Κυριακή 16 Δεκεμβρίου… μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη! (photo & video)

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS”, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες εκδηλώσεις του, σας προσκαλεί αυτή την Κυριακή να γιορτάσετε μαζί του την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, με ένα μοναδικό event που υπόσχεται ατέλειωτη χαρά και υπέροχες γιορτινές στιγμές για όλους τους επισκέπτες!

Σας περιμένουν Κεράσματα, Face Painting, Ζωγραφική, Κατασκευές, Μπαλόνια, πολλές ακόμη Εκπλήξεις και ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Το Πολυκατάστημα “POLITIKOS” διαθέτει πληθώρα επιλογών για όλη την οικογένεια και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για τις εορταστικές σας αγορές.

Αρκεί μια βόλτα στους 7 ορόφους του για να ανακαλύψετε τις πιο συναρπαστικές ιδέες για δώρα και προσωπικές αγορές, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία!

Πολιτικός!
Ο αγαπημένος γιορτινός προορισμός!

Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές!!!

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604

www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση