Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Γιορτινό Βazaar με μοναδικές προσφορές στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 09:03 Λαμία: Γιορτινό Βazaar με μοναδικές προσφορές στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ"

Τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες προσφορές θα τις βρείτε και φέτος στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και στο Shop in Shop της Media Strom, που βρίσκονται Καποδιστρίου 25, στη Λαμία και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά!

Κάντε τώρα τις αγορές σας και κερδίστε από τις καταπληκτικές προσφορές στο γιορτινό bazaar στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ".

Αγοράζοντας δύο χαλιά, παίρνετε το δεύτερο στη μισή τιμή, με 50% έκπτωση.

Με κάθε αγορά σετ σεντονιών έχετε έκπτωση 30%, ενώ αγοράζοντας παπλώματα έχετε  έκπτωση 20%.

Αγοράζοντας σετ πετσέτες, έχετε 30% έκπτωση.

Και φυσικά μην χάσετε τις μοναδικές προσφορές στο Shop in Shop της Media Strom!!!

Η Media Strom φέρνει τα Media Christmas για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα πιο όμορφα δώρα επιλέγοντας μέσα από τη μεγάλη συλλογή της Media Strom σε μαξιλάρια και παπλώματα.

Στο Shop in Shop της Media Strom που βρίσκεται στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία, μπορείτε να αποκτήσετε το στρώμα των ονείρων σας Advance Prime με έκπτωση 45%, μαζί με τα πιο cozy δώρα για τις ζεστές χριστουγεννιάτικες γιορτές.

Ακόμη θα βρείτε το κορυφαίο στρώμα Optimum με έκπτωση 40% και δώρο το πάπλωμα Silken Touch και τα πουπουλένια μποτάκια για τις πιο ζεστές χειμωνιάτικες μέρες.

Κάντε τώρα τις αγορές σας στα καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" και στο Shop in Shop της Media Strom για όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Επισκεφθείτε καταστήματα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ" στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και Σοφοκλέους & Ερκύνας στη Λιβαδειά (τηλ: 22610 80646)

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ