Κτηματολόγιο: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε δήλωση για Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 08:02 Κτηματολόγιο: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε δήλωση για Φθιώτιδα και Ευρυτανία

Συνεχίζεται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, στις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.

Όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις περιοχές αυτές άρχισε στις 17-12-2018 και λήγει, μετά από 3 παρατάσεις, στις 31-10-2019.

Ο πολίτης για να εξασφαλίσει την ορθότερη κατά το δυνατόν εγγραφή της ιδιοκτησίας του, πρέπει να γνωρίζει τα ακριβή όρια της. Αυτό επιτυγχάνεται είτε μέσω της επίγειας αποτύπωσης και της σύνταξης ενός εξαρτημένου τοπογραφικού διαγράμματος, με συντεταγμένες στο Ελληνικό Γεωδαιτικό Σύστημα Αναφοράς 1987 (Ε.Γ.Σ.Α. ’87), στο οποίο θα αποτυπώνονται τα όρια της ιδιοκτησίας κατ εφαρμογή του συμβολαίου σε συνδυασμό με την υπάρχουσα, υλοποιημένη κατάσταση, είτε μέσω φωτογραμμετρικών μεθόδων επί κατάλληλων αεροφωτογραφιών και από ειδικούς επιστήμονες, όπου αυτό είναι δυνατό.

Αναλαμβάνουμε:

  • Πάσης φύσεως τοπογραφικές εργασίες
  • Κτηματολογικές εργασίες, υποβολή δήλωσης ιδιοκτησίας
  • Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων
  • Εντοπισμό ακινήτων
  • Φωτογραμμετρικές ερμηνείες
  • Συμβουλές Κτηματολογικών εγγραφών (Πλήρη ενημέρωση για το αν οφείλεται να δηλώσετε το ακίνητο σας, για τη διαδικασία καθώς και για όλα τα προαπαιτούμενα έγγραφα)

Υπεύθυνα και αξιόπιστα αντιμετωπίζουμε τη κάθε περίπτωση μοναδικά, καλύπτοντας ολόκληρη τη διαδικασία που χρειάζεται για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας των Κτηματολογικών εγγραφών.

Το Κτηματολόγιο και οι δηλώσεις ιδιοκτησίας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Κτηματαγοράς και στο μέλλον για να ολοκληρωθεί κάθε ενέργεια η οποία έχει να κάνει με τη Γη ως ιδιοκτησία, θα απαιτείται η ενημέρωση του.

Επωφεληθειται τώρα των υπηρεσιών μας αποφεύγοντας μελλοντικά ιδιοκτησιακά προβλήματα, δημιουργώντας μαζί μας μία συνεχή συνεργασία η οποία θα διασφαλίζει τα ιδιοκτησιακά σας δικαιώματα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 34704, 22310 33144 και 6979330495, ή να μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας, 2ο χλμ. Λαμίας - Αθηνών (πλησίον του συγκροτήματος "Καρέλλης")

Τεχνικό Γραφείο
Ευάγγελος Γ. Μπλούνας
Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση