Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σήμερα Τετάρτη το Diesel Evolution στην τιμή του απλού!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 15:40 Λαμία: Σήμερα Τετάρτη το Diesel Evolution στην τιμή του απλού!

Το πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil Κώστας Βλάχος» σας ενημερώνει ότι κάθε Τετάρτη έχεις τη δυνατότητα να προμηθευτείς πετρέλαιο Diesel Evolution στην τιμή του απλού!!!

Τα καλά νέα τρέχουν γρήγορα και αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες πετρελαιοκίνητων οχημάτων, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Το πρατήριο «Silk oil Κώστας Βλάχος» κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής φροντίζει για εσάς και κάθε Τετάρτη σας προμηθεύει με το Diesel Evolution, που έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της πετρελαιοκίνησης, σε  τιμές απλού πετρελαίου!

Τη μοναδική αυτή προσφορά θα τη βρείτε αποκλειστικά στο πρατήριο υγρών καυσίμων «Silk oil Κώστας Βλάχος», στην οδό Παπασιοπούλου 83, στα Γαλανέικα Λαμίας.

Επίσης στο κατάστημα «Silk oil Κώστας Βλάχος» θα βρεις ότι χρειάζεσαι για το αυτοκίνητο όπως λιπαντικά, μπαταρίες αυτοκινήτων και μηχανών, χημικά, αξεσουάρ, φώτα xenon και led.

Ακόμη θα βρεις και πολλά άλλα αξεσουάρ όπως: μπάρες, προβολάκια led, πατάκια, καλύμματα τιμονιών και καθισμάτων, πανιά για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, αλυσίδες χιονιού, αλλά και υαλοκαθαριστήρες σε εκπληκτική προσφορά.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Στο πρατήριο «Silk oil Κώστας Βλάχος» θα βρείτε αλυσίδες και χιονοκουβέρτες για όλους τους τύπους ελαστικών, για να μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια στα χιόνια!


 

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά κάθε Τετάρτη!!!

«Silk oil Κώστας Βλάχος» - Πρατήριο υγρών καυσίμων
Παπασιοπούλου 83, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 33327 & 6974030176