Θεοφάνεια στη Στυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 19:54 Θεοφάνεια στη Στυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ποιος έπιασε το Σταυρό - Τι είπε ο Γκλέτσος που βούτηξε και αυτός στην παγωμένη θάλασσα - Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ.

Παρά το τσουχτερό κρύο στη Στυλίδα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια με ιδιαίτερη λαμπρότητα, χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας Νικολάου και πλήθος πιστών.

Αρκετοί οι βουτηχτάδες που αψήφησαν την παγωμένη θάλασσα και βούτηξαν για να πιάσουν το Σταυρό. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Στυλίδας που είχε βουτήξει ξανά το 2012. Αυτός που έπιασε φέτος το Σταυρό ήταν ο Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Στράτος Μπαμπαούσης, από την Αγία Μαρίνα, ο οποιος έχει υπηρετησει με μεγαλη επιτυχία και στην Ομάδα Υποβρυχίων Καστατροφών (ΟΥΚ). 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε αμέσως μετά:

Ο Απόστολος Γκλέτσος όπως είπαμε ήταν και φέτος ανάμεσα στους βουτηχτάδες. Βρέθηκε αρκετά νωρίτερα στο λιμάνι τη Στυλίδας και έκανε μια μικρή προθέρμανση για τη βουτιά που θα ακολουθούσε στα παγωμένα νερά.

Όταν βγήκε μίλησε για το μήνυμα που ήθελε να περάσει και απάντησε για το πισωγύρισμα που έγινε με την υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Στερεάς.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο από την τελετή των Θεοφανείων στο λιμάνι της Στυλίδας και δηλώσεις επισήμων αμέσως μετά τον καθαγιασμό των υδάτων...

Στον φετινό εορτασμό των Θεοφανείων υπήρξε και ένα «Θερμό επεισόδιο» στην εξέδρα με την φραστική επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου στον Δημήτρη Κατσικονούρη.

Ευτυχώς μπήκε στην μέση η αδελφή του Δημάρχου Στυλίδας, Άννα, και τα πνεύματα ηρέμησαν. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και βίντεο από το επεισόδιο εδώ

Δείτε φωτορεπορτάζ από τα φετινά Θεοφάνεια στη Στυλίδα...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση