Λαμία: Πήρε παράταση!!! - Χάσε τα περιττά κιλά με 99€ τώρα στα Lipogen!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 17:23 Λαμία: Πήρε παράταση!!! - Χάσε τα περιττά κιλά με 99€ τώρα στα Lipogen!

Μας το ζητήσατε και το κάνουμε πραγματικότητα.

Επειδή και στην γιορτή των ερωτευμένων σας θέλουμε πανέμορφες εκπληκτική προσφορά στα  Lipogen Λαμίας που έληγε σήμερα (25/1/19) θα ισχύει μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου 14/2/2019.

Μήπως λίγο βάρος "φώλιασε "στο σώμα σας τις ημέρες των γιορτών;
Μήπως καταναλώσατε λίγο περισσότερο φαγητό/ποτό απ' το συνηθισμένο σας και τώρα αισθάνεστε πως πρέπει να κάντε κάτι για αυτό; 
Μήπως κάθε χρόνο λέτε στον εαυτό σας "θα τα χάσω" μετά... και τελικά τα κιλά μένουν καi η ζυγαριά σταδιακά όλο και ανεβαίνει;

Φέτος ας κρατήσουμε μόνο την χαρά των γιορτών και ας απελευθερωθούμε από τα περιττά κιλά! 

Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα, πρωτόκολλο - προσωποποιημένο στις ανάγκες της κάθε μιάς και κάθε ενός και σύμφωνα με τις ενδείξεις του σώματός του - θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το περιττό βάρος και να ξανανιώσετε το σώμα σας ελαφρύ και εσάς χαρούμενο.!

Το πρόγραμμα αξίας 99€ περιλαμβάνει 3 μεθόδους για την αντιμετώπιση της απώλειας βάρους, λιπομέτρηση κ αξιολόγηση αυτής, καθώς επίσης και ατομικό ραντεβού με την Διαιτολόγο.

Τηλεφωνήστε τώρα στο 22310 29220 για το ραντεβού σας.

Η προσφορά ισχύει έως 25 Ιανουαρίου 2019 για άνδρες και γυναίκες!

LIPOGEN
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλ: 22310 29003
www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση