Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ένας ξεχωριστός γάμος με vintage στυλ και rustic λεπτομέρειες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 13:00 Λαμία: Ένας ξεχωριστός γάμος με vintage στυλ και rustic λεπτομέρειες!

Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας, θέλουμε να είναι μοναδικές και ιδιαίτερες...

Ο κάθε γάμος είναι ένα έργο τέχνης και οι φωτογραφίες είναι μια σειρά από προσωπικές επιλογές, που συνθέτουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Ας πάρουμε μερικές ιδέες και ας απολαύσουμε την φωτογράφιση ενός ονειρεμένου vintage γάμου από το στούντιο «V&Y Simopoulos», που αποτύπωσε τις όμορφες αυτές στιγμές σε φωτογραφίες.

Όλες τις rustic λεπτομέρειες, τις μπομπονιέρες με macaron, τη διοργάνωση και τη διακόσμηση του γάμου επιμελήθηκε η εταιρεία «Chiclife», με εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Η φωτογράφιση του ξεχωριστού vintage γάμου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη μέρα στον ιδιαίτερο χώρο του «Ιππικού Ομίλου Φθιώτιδος».

Tο φυσικό όμορφο τοπίο και το ξύλινο τραπέζι που επιμελήθηκε τη διακόσμησή του η Δήμητρα Τριανταφυλλοπούλου και η εταιρεία «Donum», έκαναν πραγματικά ξεχωριστή εκείνη την ημέρα.

Η Αργυρώ φόρεσε ένα υπέροχο vintage ρομαντικό φόρεμα από το «Showroom 33», με δαντέλα και σατέν λεπτομέρειες, ενώ ο Γιώργος μία ιδιαίτερη δημιουργία από την «LK Boutique».

Οι νυφικές ανθοδέσμες αποτελούν ακόμα μια όμορφη και σημαντική λεπτομέρεια σε έναν γάμο. Όπως τα είδη των λουλουδιών είναι αμέτρητα, έτσι και οι επιλογές και οι συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο μπουκέτο είναι ατελείωτες.

Η Μαρία Ευθυμίου και το «Lamia's Garden Store» επιμελήθηκαν τόσο την όμορφη ανθοδέσμη της Αργυρώς, όσο και τον ανθοστολισμό του ξύλινου τραπεζιού και του χώρου.

Χρησιμοποιήθηκαν πολλά είδη λουλουδιών γι' αυτό το τόσο όμορφο αποτέλεσμα, όπως αστίλβη, ερίγνιουμ, τριαντάφυλλα, παχύφυτα, ανεμώνες, σελόζια, αερόφυτα, κεφαλάτα, τουλίπες, βαξ, ευκάλυπτος, πιπέρι και φτέρες.

Κάνε και εσύ τώρα τις καλύτερες επιλογές για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου, πάρε τις καλύτερες ιδέες και προτάσεις από τους ειδικούς και απόλαυσε μοναδικές εμπειρίες ζωής που θα σου μείνουν αξέχαστες!

Συντελεστές φωτογράφισης:

Event styling: Chiclife
Photography: VYSimopoulos
Floral design: Lamia's Garden Store - Maria Efthimiou
Art De la table: Donum - Athanasios Kiritsis
Dress boutique: Showroom 33 - Maria Stamouli
Make up artist: Ntina Kiamouri
Models: Argiro Asprogianni & George Agriodimos
Venue: Ippikos Omilos Lamias - Fthiotidos
Jewellery: Chic & Chic - Niki Ladopoulou