Ergeeno: Νέα καινοτόμος σειρά απορρυπαντικών από το Κιλκίς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 18:41 Ergeeno: Νέα καινοτόμος σειρά απορρυπαντικών από το Κιλκίς

Η ανάγκη για υψηλότερη ποιότητα ζωής, η αγάπη για τα παιδιά και ο σεβασμός για τον άνθρωπο και το περιβάλλον είναι μερικοί από τους βασικούς λόγους που οδήγησαν μια εταιρία από το Κιλκίς να δημιουργήσει την απόλυτη καινοτομία στον χώρο της οικιακής καθαριότητας.   

Τα απορρυπαντικά egreeno ήρθαν δυναμικά στην ελληνική αγορά για να προσφέρουν στο κοινό ποιότητα, εμπνέοντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


 
Όπως αναφέρει ο Χρήστος Γκουλέτσας, χημικός μηχανικός και επικεφαλής της ομάδας των νέων επιστημόνων που δημιούργησαν τα απορρυπαντικά egreeno: «Όταν έγινα για πρώτη φορά πατέρας, άρχισαν να με απασχολούν θέματα που μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν, όπως η υγεία του παιδιού μου αλλά και η δική μου υγεία ως γονιός. Θέλαμε με την γυναίκα μου, ό,τι χρησιμοποιούμε εμείς και το παιδί μας να είναι 100% υγιεινό και ασφαλές. Από την αγάπη μας, λοιπόν, για την φύση και το παιδί μας, προέκυψαν τα προϊόντα egreeno, μια πρωτοποριακή σειρά αγνών φυσικών απορρυπαντικών με ιδιαίτερα πρόσθετα φυτικά συστατικά και ιδιότητες».

Αγνά, φυσικά απορρυπαντικά

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά egreeno είναι Vegan και Cruelty free καθώς αποτελούνται από φυσικά συστατικά (μέσος όρος 93%) της ελληνικής γης χωρίς βλαβερές ουσίες για το δέρμα. Είναι πιστοποιημένα και εργαστηριακά ελεγμένα προϊόντα χωρίς καμία επισήμανση επικινδυνότητας. Χωρίς αμφιβολία θεωρούνται από τα πιο ποιοτικά οικολογικά απορρυπαντικά που μπορεί να προμηθευτεί από μία νέα μαμά για τη φροντίδα των παιδιών της, μέχρι έναν επαγγελματία της εστίασης.


 
Στη σειρά egreeno περιλαμβάνονται απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων, υγρό χεριών, υγρό πιάτων, καθαριστικό δαπέδου, καθώς και πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης. Μπορείτε να επιλέξετε όλα τα προϊόντα διαλέγοντας από τη σειρά egreeno με άρωμα ή ακριβώς τα ίδια προϊόντα από τη σειρά egreeno χωρίς άρωμα που είναι ιδανικά μαμάδες με βρέφη ή άτομα με αλλεργίες & ατοπική δερματίτιδα, όπως επίσης, ενδείκνυνται για καθαρισμό ιματισμού σε χώρους εστίασης και επεξεργασίας φαγητού.


 
Η επιλογή του Κιλκίς ως έδρα της εταιρίας πάντως δεν ήτα τυχαία: «Η τοποθεσία που επιλέξαμε δεν ήταν τυχαία αφού αγαπάμε πολύ τη φύση και επιδιώξαμε αυτό να το περάσουμε και στα προϊόντα μας. Προτιμήσαμε να βρισκόμαστε μακριά από την πόλη, να χρησιμοποιούμε καθαρό νερό για τα καθαριστικά μας και να απασχολούμε ανθρώπινο δυναμικό από τα γύρω χωριά, δίνοντας ζωή στην τοπική κοινωνία της ακριτικής Αξιούπολης», σχολιάζει ο Χρήστος.

«Ergeeno» τη βοήθεια στα παιδιά!

Μια πολύ σημαντική απόφαση που αξίζει να τονισθεί, είναι ότι το 3% από τα καθαρά έσοδα για κάθε προϊόν που αγοράζει κανείς, πηγαίνει στο ορφανοτροφείο της ΤΟΜ στην Τανζανία. Όπως λένε για την απόφασή τους ο Χρήστος με τη σύζυγό του, Νικολέτα: «Πάντα μας συγκινούσαν και μας προκαλούσαν θλίψη, εικόνες από παιδάκια που πεινάνε και που ζουν σε άθλιες συνθήκες στην Αφρική αλλά δεν είχαμε βρει κάποιον αποτελεσματικό τρόπο να τα βοηθήσουμε και να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε, έστω και λίγο, την κατάσταση αυτή».
Ώσπου μια συνάντηση με τον Αλέκο και τη Ναυσικά, ένα ζευγάρι που πήγε στην μακρινή Τανζανία για να φτιάξει από το μηδέν το ορφανοτροφείο της ΤΟΜ, τους έδειξε τον δρόμο: «Όταν τους γνωρίσαμε και τους ακούσαμε να μιλάνε με τόσο ενθουσιασμό για το δύσκολο αλλά και καρποφόρο έργο που πραγματοποιούν στην Τανζανία, δεν μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι μπροστά σε τόση ανιδιοτελή αγάπη. Σκεφτήκαμε ότι επιτέλους μπορούσαμε και εμείς να υποστηρίξουμε με κάποιον τρόπο τα παιδιά της Αφρικής και να γίνουμε συνεργοί σε κάτι θαυμάσιο που γίνεται τόσο μακριά από την δική μας καθημερινότητα».
 

Βρείτε τα απορρυπαντικά egreeno


 
Τα απορρυπαντικά egreeno μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο site της εταιρίας www.egreeno.gr! Αποτελεί απόφαση των ανθρώπων της εταιρίας να διαθέτουν όλα τα προϊόντα της σειράς egreeno online απευθείας στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες!

Επικοινωνήστε:
+30 2343 032591
Facebook: @EgreenoGR
Instagram: @egreenoclean
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερα: www.egreeno.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση