«Φάνη σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις…» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 10:21 «Φάνη σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις…» (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Θερμή στήριξη Μητσοτάκη «χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις…» στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό. Οι αναφορές του Κώστα Μπακογιάννη στο στενό συνεργάτη του και «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα». Σταϊκούρας: «Είναι νέος, δραστήριος και ικανός πολιτικός…».

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή πολιτική ατμόσφαιρα, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, η Νέα Δημοκρατία, επιβεβαίωσε τη στήριξή της στον Φάνη Σπανό για Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν οι πέντε Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές του κόμματος στους νομούς της Περιφέρειας, με υψηλό προσκεκλημένο τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία σε Φθιώτιδα και Ευρυτανία ζητώντας εκλογική ετοιμότητα τόσο για τις ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και για τις εθνικές, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «σε 112 ημέρες θα γίνουν κι αυτές», κάνοντας λόγο για πρωθυπουργό που εκβιάζεται και άρα επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από την ολομέτωπη επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση:

Στην αναφορά του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τόνισε «εμφατικά», όπως ήταν και η λέξη που χρησιμοποίησε, ότι τον στηρίζουν «χωρίς αστερίσκους και χωρίς υποσημειώσεις». «Φάνη σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.

Ιδιαίτερη θερμή ήταν και η αναφορά του Κώστα Μπακογιάννη στο πρόσωπο ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του. Του έδωσε μάλιστα τον χαρακτηρισμό της «ήρεμης δύναμης» παρομοιάζοντας τον «με ήρεμο ποτάμι που τρυπάει το βουνό», καλώντας τον κόσμο να τον αναδείξει Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εκτός από τις αναφορές των κκ Μητσοτάκη και Μπακογιάννη στο πρόσωπο του Φάνη Σπανού και την ομιλία του τελευταίου που είχε θέμα «Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την επόμενη μέρα». Σε αυτή ο κ. Σπανός έκανε αναφορά σε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας που υπηρετεί, αλλά και σε όσα θα διεκδικήσει για τη Στερεά Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά το Πανεπιστήμιο, την ξεχωριστή Υγειονομική Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. «Η πόλη της Λαμίας έχει τη θέση, τις υποδομές, το κεκτημένο και την κουλτούρα της διοίκησης. Είναι δουλειά μας να το υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς όφελος ολόκληρης της Περιφέρειάς μας…».

Να σημειώσουμε ότι τον πολιτικό πρόλογο στην εκδήλωση είχε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο κ. Σταϊκούρας στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε επιγραμματικά στα όσα περνά «η χώρα και οι πολίτες της» από «την αλαζονική και τυχοδιωκτική Κυβέρνηση», όπως την χαρακτήρισε και στα προβλήματα της Περιφέρειας. Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Νοσοκομείο Λαμίας, ΛΑΡΚΟ, ΠΕΛ, αναφέρθηκαν από τον κ. Σταϊκούρα αναζητώντας «στιβαρή πολιτική ηγεσία, αξιοπιστία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια και σχέδιο», που όπως είπε τα έχει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ανοδική πορεία της Περιφέρειας, όπως ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας θα συμβάλει «ένας νέος, δραστήριος και ικανός πολιτικός ο Φάνης Σπανός» για τον οποίο ζήτησε από όλες κι όλους να τον στηρίξουν και να τον εμπιστευτούν.

Δείτε το βίντεο  με την τοποθέτηση του κ. Σταϊκούρα:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση