Σάρωσαν τα μετάλλια δυο Λαμιώτες αθλητές!!!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 09:45 Σάρωσαν τα μετάλλια δυο Λαμιώτες αθλητές!!!

Διεθνές Πρωτάθλημα Kick Boxing: 2 αθλητές 4 μετάλλια για το Α.Κ. Πολεμικών Τεχνών Λαμίας και το Δάσκαλο Σταμέλο Παναγιώτη.

Το Athens Challenge είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση η μεγαλύτερη διοργάνωση Kick Boxing που διεξάγεται στην Ελλάδα και μία από τις 5 κορυφαίες διοργανώσεις Kick Boxing σε όλη την Ευρώπη, βάση της επίσημης βαθμολογίας των πρωταθλημάτων της WA -KO, με περισσότερους από 1500 αθλητές κάθε χρόνο στα στυλ του Kick Boxing (Point Fighting, Light Contact , Kick Light, Low Kick, forms) and self-defense.

Το φετινό, 16ο Athens Challenge Tournament, πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ακίνητο της Πάλης στα Άνω Λιόσσια, στις 1-2-3 Φεβρουαρίου 2019, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.A.K.O.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ).

Οι 2 αθλητές από το Α.Κ. Πολεμικών Τεχνών Λαμίας του Παναγιώτη Σταμέλου που έλαβαν μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Kick Boxing του Athens Challenge είναι οι: Αντώνης Δοσόπουλος και Δημήτρης Μαντές.

Ο Αντώνης Δοσόπουλος κατέκτησε την 1η θέση και χρυσό μετάλλιο light contact και την 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο, kick light - 63 κιλά εφήβων.

Ο Δημήτρης Μαντές πήρε επίσης την 1η θέση, χρυσό μετάλλιο, light contact και την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο kick light -52 κιλά παίδων.

Να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο και έλαβαν μέρος αθλητές από όλο τον κόσμο, γι αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη και τον Δημήτρη, αφού το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός πάρα πολύ μεγάλος..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση