Λαμία: Το κατάστημα ελαστικών "Μπλατσούκα" μέλος του δικτύου ViaLider της Michelin!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 09:00 Λαμία: Το κατάστημα ελαστικών "Μπλατσούκα" μέλος του δικτύου ViaLider της Michelin!

Το κατάστημα εμπορίας και service ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ», στο 1ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας - Αθηνών, είναι επίσημο μέλος του δικτύου ViaLider της Micheli, για τη Λαμία.

Η Michelin θέλοντας να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία στα ελαστικά και καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της, δημιούργησε ένα νέο δίκτυο συνεργατών συγκεντρώνοντας όλους τους κορυφαίους ειδικούς των ελαστικών στην Ελλάδα.

Στα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Στο κατάστημα ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ» το όχημά σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και μέσω του δικτύου Vialider έχετε κορυφαία εξυπηρέτηση, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Επισκεφθείτε και εσείς τώρα το κατάστημα ελαστικών «Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ» και απολαύστε τις υπηρεσίες του δικτύου ViaLider της Michelin, με κορυφαία αξιοπιστία στα ελαστικά!

«Μπλατσούκα Α. & ΣΙΑ ΕΕ»
Εμπόριο - Service ελαστικών
1ο χλμ ΝΕΟ Λαμίας - Αθηνών
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 25925
Facebook: Μπλατσούκα Α. & Σια Ε.Ε

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση