Λαμία: Που γιορτάζουν και φέτος οι ερωτευμένοι παρέα με την Lacta?

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 07:42 Λαμία: Που γιορτάζουν και φέτος οι ερωτευμένοι παρέα με την Lacta?

Αν είσαι ερωτεύμενος/η στο κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" έχεις πολλές και εκπληκτικές επιλογές για δώρα και μάλιστα ιδιαίτερα οικονομικές αφού μπορείς να διαλέξεις δώρα από 10€ μόνο!!!

Και φέτος γιορτάζουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρέα με την Lacta και σας περιμένουμε με το συντριβάνι σοκολάτας και πολλές άλλες όμορφες εκπλήξεις!!!

Το ραντεβού των ερωτευμένων την Πέμπτη (14/2/19) είναι φυσικά στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS", Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη (πεζόδρομος) στη Λαμία.

Στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" θα βρείτε πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις, για να κάνετε το καλύτερο δώρο στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Βρείτε τώρα το δώρο για το δικό σας αγαπημένο πρόσωπο από 10€!!!

Ειδικά για την Πέμπτη, του Αγίου Βαλεντίνου, θα βρείτε ιδιαίτερα μονογράμματα σε σχεδίαση και κατασκευή του Αθανάσιου Βέλλιου, επιλέγοντας εσείς τις πέτρες Swarovski, τα μαργαριτάρια, την αλυσίδα ή το κορδόνι που θα συνοδεύουν το κόσμημα της αρεσκείας σας.

Στο Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" θα βρείτε αποκλειστικά τις καλύτερες μάρκες ρολογιών της αγοράς:

Seiko, Michael Kors, Armani Exchange, Breeze, Cluse, DKNY, Fossil, Point και Smart Watch.

Θα βρείτε επίσης σε αποκλειστικότητα τα μοναδικά κοσμήματα Alicia και Diva.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Πέμπτη (14/2/19), επισκεφθείτε και εσείς το Κοσμηματοπωλείο "AV ATHANASIOS VELLIOS" και παρέα με τη Lacta βρείτε τα καλύτερα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στις πιο οικονομικές τιμές !!!

"AV ATHANASIOS VELLIOS"... Χρόνια πολλά και για πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι !!!

Κοσμηματοπωλείο - Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας
Ροζάκη Αγγέλη 20 & Καλύβα Μπακογιάννη , Λαμία
Τηλέφωνο : 22310 27723
Facebook:
Velliosoro
Instagram: Velliosoro
Site: www.velliosoro.com

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση